Welkom in Vayamundo Quillan

In het hart van het Katharenland, ligt Vayamundo Quillan: een vakantiedomein van 120 hectare. De woningen en studio’s, die op een heuvelflank liggen, hebben een zuidgericht terras met adembenemend panorama op de Pyreneeën. Vlakbij bevinden zich historische sites als de middeleeuwse stad van Carcassonne. Met Vayamundo ontdek je de rijke geschiedenis van de Katharenstreek in alle comfort.

Onze verblijfstypes

Logeren aan de voet van de imposante Pyreneeën in een ruime en comfortabele villa. Ver weg van alle zorgen en midden de Katharenstreek met zijn rijke Middeleeuwse geschiedenis. Er even helemaal tussenuit in Zuid-Franse stijl.

Onze restaurants

Koken is een passie voor Chef Albert Batlle. In zijn restaurant ‘Le Brantalou’ willen hij en z’n team die passie met je delen. Omdat hij uitsluitend met lokale en verse streekproducten werkt, draagt Albert de titel van ‘Maître Restaurateur’. Koken is Kunst in Vayamundo Quillan!

Animatie en sport

Ben je iemand die houdt van groen en rust? Word je liever geëntertaind? Of voel je het liefst van al je bloed stromen door je aderen? Wat je persoonlijkheid ook is, in Vayamundo Quillan kom je aan je trekken. Ontdek de weldoende rust van de Aude via het Pad van de Katharen , of waag je aan een spannende outdoorsport in de vrije natuur. Alle activiteiten worden aangeboden in het Frans en in het Nederlands.

Zwembad & wellness

Zet alle beslommeringen en zorgen van je af in het wellnesscentrum of in een van de zwembaden van Vayamundo Quillan. Je lichaam en geest raken er helemaal in een zensfeer. Wie dat wil, kan zich extra in de watten laten leggen met een schoonheidsverzorging of een relaxerende massage, zodat het ontspannende gevoel nog dieper doordringt.

Wellness

In L’Espinet Beauté stap je binnen in een wereld van ontspanning en genot, met onder meer een sauna, jacuzzi en hamam. Je krijgt hier de gelegenheid om kennis te maken met (of je kennis te verdiepen van) balneo-, aroma- en chromotherapie. Onze schoonheidsspecialistes staan graag voor jou klaar met een breed gamma aan zuiverende peelings, gezichtsmaskers, epilaties en massages.

Wel vooraf even reserverenuurrooster onder voorbehoud van wijzigingen

Download hier onze WELLNESS brochure

 

1 EntréeBoekje 10 entrées 

 

Ochtend en avond ontspanning*

 

 
External guests€ 14,50€ 114,00 € 90,00 
Op het domein verblijvend€ 10,00€ 90,00 € 90,00  
      

* Van woensdag namiddag tot zondag, van 10u tot 12u30 en van 17u tot 19u 

Openingsuren

Ma - Di Gesloten
Wo van 13:30 tot 19:00
Do - Zo van 10:00 tot 12:30 en van 13:30 tot 19:00

Quillan business

De uitgestrekte Katharenstreek met zijn rijke geschiedenis herbergt heel wat verse ideeën voor het bedrijfsleven. Breek letterlijk ‘Out of the box’ en laat deze unieke streek jouw en jouw bedrijf inspireren.

MEETINGS EN INCENTIVES

Geef toe, een geschikte locatie voor een meeting of seminarie vinden is een hele uitdaging. Waarom niet eens volledig los gaan en in pure Vayamundo stijl en naar het rijke gebied van de Aude trekken? Vergaderen te midden alle natuurpracht, heerlijk culinair genieten en logeren in een ruime en gezellige villa aan de voet van de Pyreneeën. Meetings saai? Niet bij Vayamundo!

GROEPEN EN VERENIGINGEN

Stel je voor, een superleuke vakantie met je beste vrienden of vereniging! In de Midi-Pyreneeën dan nog, in het walhalla van de wijnbouw… Met zo’n voorstel is het beslist scoren bij de vrienden en leden!

SAMEN ER OP UIT

De Pyreneeën lonken… Wandelen, fietsen en de verse berglucht opsnuiven. Lekker eten, een wijndegustatie, een bezoekje aan de eeuwenoude site van Carcassonne,… om dan ’s avonds lekker te genieten van een glaasje Blanquette de Limoux onder de blote sterrenhemel… Genieten, als God in Frankrijk… Ons team stippelt voor jouw groep of vereniging een mooi voorstel uit.

Quillan, het hart van de Pyreneeën

Quillan, een dorpje aan de voet van de Pyreneeën, is een perfect startpunt om het rijke patrimonium van de Languedoc-Roussillon en de schatten van het Katharenland te ontdekken Niet te missen in de omgeving is de versterkte middeleeuwse stad van Carcassonne, die op de werelderfgoedlijst staat, net als het Canal du Midi. In de regio bevinden zich ook een paar van de mooiste abdijen van Frankrijk, waaronder die van Fontfroide en Saint-Hilaire.