— EINDELOZE INSPIRATIE —

Tijdens de corona pandemie is het niet evident om samen te komen en een meeting of vergadering te beleggen. Maar bedrijven, scholen, organisaties blijven actief en de nood aan samenkomen of een opleiding te organiseren is soms zeer urgent.

De Vayamundo clubs beschikken over zeer ruime en uitgebreide vergaderfaciliteiten. Mits de nodige organisatie en voorzorg is het bij ons perfect mogelijk om die onmisbare of noodzakelijk meeting in alle veiligheid  te organiseren. Download onze algemene B2B brochure hiernaast ---->

B2B brochure_edited.jpg
KlikHandje.png

VAYAMUNDO HOUFFALIZE

Vergader in de diepgroene omgeving van de Ourthe vallei en gebruik deze nieuwe ideeën in een van de spiksplinternieuwe vergaderzalen van Vayamundo Houffalize.

 

Een originele formule voor uw meeting of incentive, na een belangrijke vergadering onderuitzakken met een lokaal biertje of alle neuzen dezelfde kant op tijdens een uitdagende sportieve teambuilding!

 

De schitterende groene omgeving van de Ardennen en de ruime tuinen rondom het domein zorgen ervoor dat gasten helemaal tot rust komen.

Alle vergaderzalen zijn voorzien van het nodige audiovisuele comfort. Vayamundo Houffalize beschikt over 18 vergaderzalen. Elke zaal biedt plaats aan groepen van minimum 10 tot maximum 250 personen.

 

Daarnaast is voor grootschalige, al dan niet internationale meetings, de grote congreszaal de uitgelezen locatie. Hier kunnen tot 750 genodigden comfortabel zitten. Deze ruimte beschikt ook over cabines voor simultaanvertaling.

CONTACT

Een afspraak met onze verantwoordelijken voor een offerte op maat

We ontvangen je graag in het hart van de Ardennen voor een leuk gesprek.

VAYAMUNDO OOSTENDE

De vergaderzalen in Vayamundo Oostende combineren alle mogelijke comfort met strand, zee en duinen als onuitputtelijke inspiratiebron.

 

Nadat alle belangrijke beslissingen zijn genomen is het heerlijk even uitwaaien tussen twee golfbrekers. Even napraten in de Loungebar met zicht op zee, of samen met alle medewerkers de banden versterken tijdens een teambuilding op het strand?  Bij Vayamundo voel je je Thuis... aan zee.

Wist je dat Vayamundo Oostende niet alleen een vakantieclub is maar ook het grootste congres- en meetingcenter op de Belgische Zeedijk? 14 Vergaderzalen voor 10 tot 200 personen, een congreszaal die plaats biedt aan 300 personen, 2 buffetrestaurants en 2 gezellige bars met zeezicht. 400 Kamers en appartementen, een zwembad met jacuzzi, sauna, fitnessruimte en… de Noordzee.

CONTACT

Contacteer onze groepsverantwoordelijken! Ze staat te trappelen voor een verkennend gesprek en maken een offerte op maat voor je op.

Meeuw_edited.png

VAYAMUNDO QUILLAN

Met het hele team naar de Pyreneeën kan téllen als incentive.

Vayamundo L’Espinet-Quillan is uniek in de streek. De meer dan 150 vakantiehuisjes en studio’s, gelegen op de grens met verschillende departementen van de regio Occitanië, maken van het domein een bevoorrechte plek voor de organisatie van evenementen.

 

Voor banketten, cocktails en zakelijke maaltijden tot 300 personen staat chef-kok Albert Batlle steeds paraat.

 

Stel je eigen teambuilding programma samen met onze partners.

5 Ingerichte vergaderzalen, van 15 tot 180m² laten toe om totaal 300 personen te ontvangen op ons domein voor stages, trainingen, conferenties of recepties. Een geprivilegieerde overeenkomst met het congrescentrum 'Espace Cathare' in Quillan laat toe om grote bijeenkomsten tot 350 personen te organiseren.

CONTACT

Een goede offerte, met oog voor detail en een naadloze persoonlijke opvolging bieden een stevig houvast bij een verblijf.