— EINDELOZE INSPIRATIE —

CORONAPROOF VERGADEREN

Tijdens deze Corona pandemie is het niet evident om samen te komen en een meeting of vergadering te beleggen.

Maar onze maatschappij staat niet stil, onze bedrijven, scholen, organisaties blijven actief en de nood aan samenkomen of een opleiding is soms zeer urgent.

Gelukkig beschikken wij in onze Vayamundo clubs over zeer ruime en uitgebreide vergaderfaciliteiten. Mits de nodige organisatie en voorzorg is het bij ons toch perfect mogelijk om die onmisbare of noodzakelijk meeting in alle veiligheid  te organiseren.

Klik hieronder op je locatie naar voorkeur.

— VAYAMUNDO BUSINESS —

Laat je inspireren door de uitgestrekte natuur van de Ardennen, de zilte zeelucht van de Belgische kust of het imposante massief van de Franse Pyreneeën. Vind de originele formule voor jouw meeting, incentive of uitdagende sportieve teambuilding! Vergaderen, logeren, genieten... Bij Vayamundo zit het allemaal onder één dak!

— GROEPEN EN ORGANISATIES —

Met je vereniging of gezelschap op uitstap naar de Ardennen, de Belgische kust of de Franse Pyreneeën? Bij Vayamundo hebben we alles in huis om groepen in de watten te leggen, zodat je zorgvuldig geplande groepsreis een onvergetelijke belevenis wordt! Ontdek al het moois van Quillan, Houffalize en Oostende.

Houffalize_Vergaderen_01.jpg

Ol Fosse d'Outh 1

B-666O Houffalize

Oostende_Vergaderen_01.jpg

Zeedijk 330

B-8400 Oostende

Quillan_Vergaderen_01.jpg

Résidence de l’Espinet 1

F - 11500 Quillan