top of page

VAYAMUNDO OOSTENDE
MEETINGS & INCENTIVES

OOSTENDE VERGADEREN (10) (Medium)_edited_edited.jpg

Vergaderen voelt bijna als vakantie bij Vayamundo! Combineer de veelzijdigheid van onze vergaderfaciliteiten met inspirerende teambuildingactiviteiten en een ontspannen verblijf aan de Belgische kust. Dit is dé manier om iedereen op één lijn te krijgen en tegelijkertijd te genieten van een verfrissende break! Download onze algemene B2B brochure hiernaast ---->

De vergaderzalen in Vayamundo Oostende bieden alle comfort en worden omgeven door strand, zee en duinen, die dienen als een eindeloze bron van inspiratie.

 

Na het nemen van belangrijke beslissingen is er niets heerlijker dan even uitwaaien tussen de golfbrekers. Ontspan na met een drankje in onze Loungebar met uitzicht op zee, of versterk de band met collega's tijdens een teambuildingactiviteit op het strand. Bij Vayamundo voelt iedereen zich thuis... aan zee.

Vayamundo Oostende is het grootste congres- en meetingcenter op de Belgische Zeedijk! Met 14 vergaderzalen geschikt voor 10 tot 200 personen, een congreszaal voor 300 personen, 2 buffetrestaurants en 2 gezellige bars met zeezicht, is het de perfecte locatie voor zowel werk als ontspanning.

 

Daarnaast bieden we 380 kamers en appartementen, een zwembad met jacuzzi, sauna, een fitnessruimte en directe toegang tot de Noordzee, waardoor het de ideale keuze is voor zowel zakelijke als recreatieve verblijven.

Beleef de spanning van beachgames met Jeppa Sport! Van beachvolleybal tot crossnetvolleybal en van kanjam tot spikeball - je vindt het allemaal. Kies uit een divers aanbod zoals rampshot, pitjau, poullball, en stoepranden. Creëer je eigen unieke en sportieve teambuilding activiteit.

beach volley.jpg

CONTACT

Contacteer onze groepsverantwoordelijken! Ze staat te trappelen voor een verkennend gesprek en maken een offerte op maat voor je op.

Meeuw_edited.png
bottom of page