— VERGADEREN IN HOUFFALIZE —

Vergader in de diepgroene omgeving van de Ourthe vallei en gebruik deze nieuwe ideeën in een van de spiksplinternieuwe vergaderzalen van Vayamundo Houffalize.

ONZE TROEVEN

Een originele formule voor uw meeting of incentive, na een belangrijke vergadering onderuitzakken met een lokaal biertje of alle neuzen dezelfde kant op tijdens een uitdagende sportieve teambuilding!

 

De schitterende groene omgeving van de Ardennen en de ruime tuinen rondom het domein zorgen ervoor dat gasten helemaal tot rust komen.

ONZE VERGADERZALEN

Alle vergaderzalen zijn voorzien van het nodige audiovisuele comfort. Vayamundo Houffalize beschikt over 18 vergaderzalen. Elke zaal biedt plaats aan groepen van minimum 10 tot maximum 250 personen.

 

Daarnaast is voor grootschalige, al dan niet internationale meetings, de grote congreszaal de uitgelezen locatie. Hier kunnen tot 750 genodigden comfortabel zitten. Deze ruimte beschikt ook over cabines voor simultaanvertaling.

CindyWaterschoot_Philippeckebroek.jpg

CONTACT

Een afspraak met onze sympathieke verantwoordelijken seminaries Cindy en Philippe voor een offerte op maat?

 

Dat kan op het nummer 061/28 05 80 of stuur een mail naar mice.houffalize@vayamundo.eu. We ontvangen je graag in het hart van de Ardennen voor een leuk gesprek.'