— VERGADEREN IN OOSTENDE —

De vergaderzalen in Vayamundo Oostende combineren alle mogelijke comfort met strand, zee en duinen als onuitputtelijke inspiratiebron.

ONZE TROEVEN

Een meeting is niet zomaar een meeting in Vayamundo Oostende. Nadat alle belangrijke beslissingen zijn genomen is het heerlijk even uitwaaien tussen twee golfbrekers. Napraten in de Loungebar met zicht op zee, of samen met alle medewerkers de banden versterken tijdens een teambuilding op het strand? Een sneukeltocht met fietsen of gocarts, een digitale zoektocht in Oostende, een workshop garnaalkruien of een bezoek aan de brouwerij Halve Maan in Brugge met aansluitend een heerlijk degustatie? Dàt is Vayamundo Oostende!

ONZE VERGADERZALEN

Wist je dat Vayamundo Oostende niet alleen een vakantieclub is maar ook het grootste congres- en meetingcenter op de Belgische Zeedijk? 14 Vergaderzalen voor 10 tot 200 personen, een congreszaal die plaats biedt aan 300 personen, 2 buffetrestaurants en 2 gezellige bars met zeezicht. 400 Kamers en appartementen, een zwembad met jacuzzi, sauna, fitnessruimte en… de Noordzee.

CONTACT

Contacteer onze groepsverantwoordelijken! Ze staat te trappelen voor een verkennend gesprek en maken een offerte op maat voor je op.

 

Stuur ze gerust een mailtje op 

groups.oostende@vayamundo.eu of bel gerust op het nummer +32 59 564 220, ze staan je met plezier te woord!

OOSTENDE VERGADEREN (11) (Medium)_edited.jpg