Quillan_Vergaderen_01.jpg
VAYAMUNDO
BUSINESS & GROUPS

— BUSINESS IN  L'ESPINET - QUILLAN —

Met het hele team naar de Pyreneeën! Dat kan téllen als incentive. In Vayamundo Quillan weten ze als geen ander hoe teams te entertainen en culinair in de watten te leggen. Letterlijk vergaderen op hoog niveau!

ONZE TROEVEN

L’Espinet-Quillan is uniek in de streek. De meer dan 150 vakantiehuisjes en studio’s, gelegen op de grens met verschillende departementen van de regio Occitanië, maken van het domein een bevoorrechte plek voor de organisatie van evenementen.

 

Voor banketten, cocktails en zakelijke maaltijden tot 300 personen staat chef-kok Albert Batlle garant voor zuiders getint culinaire pleziermomenten.

 

Onze activiteitenpartners hebben ervaring met teambuilding belevenissen, op het domein zelf of in de omgeving. Stel uw programma samen in functie van uw planning en uw verwachtingen.

ONZE VERGADERZALEN

Uw seminarie, in een weelderig groen en rustige omgeving, om samen te komen en na te denken zonder het essentiële te missen. 5 Ingerichte vergaderzalen, van 15 tot 180m² laten toe om totaal 300 personen te ontvangen op ons domein voor stages, trainingen, conferenties of recepties. Een geprivilegieerde overeenkomst met het congrescentrum 'Espace Cathare' in Quillan laat toe om grote bijeenkomsten tot 350 personen te organiseren.

CONTACT

Isabelle Devailly is een begrip in Vayamundo Quillan! Een goede offerte, met oog voor detail en een naadloze persoonlijke opvolging bieden een stevig houvast bij een verblijf. Stuur haar gerust een mailtje op 

isabelle.devailly@vayamundo.eu 

of bel :

+33 (0)6 81 68 22 65
+33 (0)4 68 20 88 03

ADMIN%20-%20ISABELLE%20(2)%20(Large)_edi