— BELEEF VAYAMUNDO —

NeosEvent.jpg

NEOS MIDWEEK '60 MET EEN +'
'DON'T WORRY, BE HAPPY'

VAN MAANDAG 27 SEPTEMBER TOT VRIJDAG 1 OKTOBER 2021

Zin in een goed gevulde midweek aan zee? Neos organiseert onder de noemer 'Don't worry, be happy' een fantastische midweek met o.a. prof. Reginald De Schepper over hoe je jouw levensstijl een opkikker kan geven, Sandra Bekkari doet je watertanden met Belgische klassiekers. Je brengt een begeleid bezoek aan het Kasteel van Wijnendale, aan de witlofkwekerij D'Oude Linde en de Houtlandse brouwers.

Verwen jezelf met dit Neos '60 met een +' arrangement in Vayamundo Oostende.

VERHOOG JE VEERKRACHT

NIEUWE DATUM BINNENKORT BESCHIKBAAR

Covid-19 heeft het nogmaals duidelijk gemaakt. Een gezonde levensstijl is belangrijk voor een goede weerstand tegen bacteriën en virussen.

Wie gezond en gelukkig is heeft meer veerkracht voor de uitdagingen van vandaag. Wandelsport Vlaanderen en Vayamundo organiseren heel wat leuke activiteiten.

Verwen jezelf met een 'Verhoog je veerkracht' arrangement in Vayamundo Houffalize.

VerwenJezelfArr.jpg
Autumn2021.jpg

WALKON CLASSICS
AUTUMN EDITION 2021

VAN VRIJDAG 19 TOT MAANDAG 22 NOVEMBER 2021

Vakantiegevoel in eigen land kan zo zalig zijn. Houffalize, gelegen in het Hart van de Ardennen en het natuurpark van de twee Ourthes hebben het allemaal. Volgens velen is het zelfs één van de mooiste regio’s van de Ardennen. Verscholen tussen het groen in een bocht van Ol Fosse d’Outh - letterlijk de kloof van de Ourthe - tref je het ideale plekje om twee dagen lang heerlijk te wandelen tijdens de WalkOn Autumn Edition.

Verwen jezelf met een 'WalkOn Classic Autumn edition 2021' arrangement in Vayamundo Houffalize.

WALKON OOSTENDE IN KERSTLICHT 2021

VAN VRIJDAG 17 TOT ZONDAG 19 DECEMBER 2021

OF VAN VRIJDAG 17 TOT MAANDAG 20 DECEMBER 2021

Heerlijk wandelen langs zee, strand en duinen, maar ook langs de verborgen schatten van de Koningin der Badsteden in een feeërieke kerstsfeer.

 

Wij ontdekken ook de buurgemeente Middelkerke.

Verwen jezelf met een 'WalkOn Oostende in kerstlicht' arrangement in Vayamundo Oostende.

Kerstlicht2021.jpg
Summer2022.jpg

WALKON SUMMER 2022

VAN VRIJDAG 17 TOT VRIJDAG 24 JUNI 2022

Vakantiegevoel in eigen land kan zo zalig zijn. Houffalize, gelegen in het Hart van de Ardennen en het natuurpark van de twee Ourthes hebben het allemaal. Volgens velen is het zelfs één van de mooiste regio’s van de Ardennen. Verscholen tussen het groen in een bocht van Ol Fosse d’Outh - letterlijk de kloof van de Ourthe - tref je het ideale plekje om twee dagen lang heerlijk te wandelen tijdens de Lupulus WalkOn Summer.

Verwen jezelf met een 'WalkOn Summer 2022' arrangement in Vayamundo Houffalize.

4-DAAGSE MESA-WANDELARRANGEMENT

VAN MAANDAG 20 TOT VRIJDAG 24 JUNI 2022

OF VAN MAANDAG 20 TOT ZATERDAG 25 JUNI 2022

Tussen 21 en 24 juni 2022 verkennen meer dan 10.000 wandelaars van alle leeftijden, burgers en militairen, samen de mooiste wandelpaden van de Ardennen tijdens de Europese Mars van de Herinnering en de Vriendschap - kortweg de MESA.

 

Dit sportieve en gezellige evenement wordt jaarlijks door de Belgische Defensie en haar partnersteden georganiseerd in de provincie Luxemburg.

Verwen jezelf met een '4-daagse MESA-Wandelarrangement' in Vayamundo Houffalize.

Mesa.jpg