— RESERVEREN IN OOSTENDE —

Je vakantie begint hier! Nog enkel een keuze maken tussen een hotelkamer, een appartement een verblijf in familieformule of een arrangementHieronder vind je alle nodige uitleg om de meest geschikte keuze te maken. Voel je het al kriebelen?

HOTELKAMER

Een hotelkamer boek je voor 1 of 2 personen. In de prijs is hotelservice inbegrepen. Dit wil zeggen dat de bedden zijn opgemaakt bij aankomst en dat de handdoeken dagelijks ververst worden.

Er is keuze tussen 3 formules: enkel ontbijt, halfpension of halfpension met extra lunchformule. Alle maaltijden zijn in buffetvorm.

Maak alvast een prijssimulatie!

APPARTEMENT

De grenzeloze genieters kiezen voor een appartement met een maximum tot 8 personen.

Hier kies je zelf je maaltijdcombinatie (ontbijt, half- of volpension). Of je kiest er - in bepaalde periodes - voor om gewoon zelf te koken in de praktisch ingerichte keuken.

In de prijs is een lakenpakket inbegrepen maar geen hotelservice* .

FAMILIEFORMULES

Een familieformule met verblijf op een appartement is hier de voordeligste oplossing, voor een periode van 2 tot 7 nachten.

Deze formule wordt aangeboden in half- of volpension met maaltijden in buffetvorm.

In deze formule is een lakenpakket inbegrepen maar geen hotelservice*.

ARRANGEMENTEN

Met een arrangement bieden we ook een verblijf aan in combinatie met unieke ervaringen: gastronomische maaltijden, thema-animatie, toffe uitstapjes en nog veel meer.

 

Zo maken we van jouw vakantie een onvergetelijke belevenis.

 

In een arrangement is een lakenpakket inbegrepen maar geen hotelservice*.

*Hotelservice = bedden opgemaakt bij aankomst + dagelijks verse handdoeken.

VEELGESTELDE VRAGEN & PRAKTISCHE INFO

Wanneer kan ik in- en uitchecken ?

• Je kan voor 16u00 aankomen en eventueel je bagage in bewaring geven als het logement nog niet klaar is.

• Uitchecken dient te gebeuren voor 10u30.

Mag mijn huisdier meekomen op vakantie?

Helaas, omwille van hygiënische redenen worden huisdieren niet toegelaten op de logementen, hoe lief en klein ze ook zijn.

Is het zwembad wel open?

Momenteel is het zwembad geopend maar met beperkte toegang. Bij aankomst kunt u het gewenste slot reserveren (1 uur zwemmen).

Moet ik bedlinnen meebrengen?

Bedlinnen wordt voorzien, handdoeken dient u zelf mee te brengen of kunt u bij ons huren voor 5,00 euro per set van 1 grote en 1 kleine handdoek.

Zijn de restaurants open?

Er wordt een gratis takeaway ontbijt aangeboden zolang de restaurants niet open zijn. U kunt ter plaatse takeaway maaltijden bestellen (af te halen vanaf 17:30). 's Middags is er geen takeaway mogelijk. De appartementen hebben een uitgeruste keuken (echter geen waterkoker).

Heeft mijn kamer of appartement automatisch zicht op zee?

Niet alle logementen hebben zeezicht. Dit wordt toegekend volgens beschikbaarheid. Er wordt hiervoor een toeslag aangerekend.

​Kan ik met het openbaar vervoer komen?

Kom je met de trein, dan kan je aan het station van Oostende de kusttram nemen richting De Panne. De tram stopt bij ons voor de deur aan de halte ‘Ravelingen’.
 

​Is er Parking voorzien aan de Club zelf?

• Onze ondergrondse parkeerplaatsen zijn beperkt en dienen bij voorkeur vooraf te worden gereserveerd. Ze zijn beschikbaar vanaf 14 uur de dag van aankomst en tot 14 uur de dag van vertrek. Je kunt de garage binnen rijden nadat je je hebt aangemeld aan de receptie:

• € 7 per nacht (september tot juni)

• € 12 per nacht (juli en augustus)
 

​Fietsen

Onze fietsenberging is gratis en enkel toegankelijk voor onze gasten.

Verhuur van fietsen op 1 km van de club.
 

​Roken

Onze vakantieclub is 100% rookvrij.
 

​Schoonmaak appartement

Het appartement dient bij vertrek opgepoetst te worden door de gast.
 

​Strandcabine

Strandcabine van juni tot september: € 20 per dag.
 

​Verblijfstaks

Verblijfstaksen per persoon per nacht: +12 jaar: € 2 / -12 jaar: € 0,60.

 

Wasserette

Wasserette met wasmachine en droogkast (tegen betaling).

 
ACV CSC bouwvakker.png

Exclusief voor leden van ACVBIE of ACV-CSC METEA:

ACVBIE en ACV-CSC METEA ledenkorting is niet in deze tarieven verrekend. Leden mogen hun korting op huur-en maaltijdtarieven in mindering nemen.

 

Bij een reservatie via onze boekingsmodule vragen wij bij “Speciale wensen“ te melden dat u recht heeft op de ACVBIE of ACV-CSC METEA ledenkorting. Gelieve ook uw lidnummer te noteren zodat wij het lidmaatschap kunnen controleren.

U kan ook steeds een aanvraag doen via e-mail naar contactcenter@vayamundo.eu of telefonisch te bereiken op 078 156 100. Gelieve dan steeds te melden of u lid bent van ACVBIE of ACV-CSC METEA. Graag ook uw lidnummer ter controle.