— TE BELEVEN IN DE ARDENNEN —

FAQ_NL.png

Naast al het lekkers, een heerlijke nachtrust en alle leuke faciliteiten van onze vakantieclub is er ook daarbuiten héél wat te beleven. Ideaal met het gezin, je wandel- of fietsclub, met de (motor)vrienden of gewoon eens even weg met z'n tweetjes. Wij leggen je in de watten!

 

DE MOOISTE WANDELROUTES

Wandelen in de Ardennen en dan vooral tegen de oevers van de Ourthe heeft iets speciaal. Zowel voor recreatieve wandelaars als de fervente doorstappers zijn er tal van mooie wandelroutes te verkrijgen aan de receptie.

Tijdens de zomer vinden er leuke wandeltochten plaats onder kundige begeleiding van de ervaren mensen van 'Wandelsport Vlaanderen'.

 

AVONTUURLIJK FIETSEN

De 'RAVel' is dé route voor fervente MTB'ers. Toevallig loopt die nu nét door onze achtertuin. Deze ‘Réseau Autonome des Voies Lentes’ bestaat uit een netwerk aan groene wegen, aangelegd op jaagpaden en oude spoorlijnen.

We beschikken over een heuse 'BikeWash' waar je je fiets een grondige poetsbeurt kan geven na je fietstocht. Ook een verkwikkende douche kan je nemen nét na aankomst.

 

OP VAKANTIE MET DE MOTO

Motorrijders zijn thuis in Vayamundo Houffalize. Na een ontspannen rit langs de kronkelende wegen van de Ardennen wacht een heerlijk verblijf aan de oevers van de Ourthe. Het is gezellig napraten op het terras van onze Dine & Loungebar en de motor kan veilig in de garage.
 

  • veilige motorstalling

  • wasplaats voor moto's

  • Werkplaats voor kleine herstellingen

  • GPX routes verkrijgbaar aan de receptie

 
 

SHOPPEN IN LUXEMBURG

Liefhebbers voelen zich thuis in de vele winkel- en shoppingcentra van Luxemburg, maar ook wie niet aan winkelen verknocht is, zal zich tijdens zijn bezoek prima vermaken. De kleine restaurants en gezellige snackgelegenheden, activiteiten voor het hele gezin en een warme, levendige sfeer zijn een absolute aanrader.
 

De winkelcentra van het Groothertogdom zijn dichtbij, gastvrij en regelmatig ook op zondag open.

Ontdek alle to-do's en het toeristisch aanbod in Wallonië.
logo-wbt--nl.png