— TE BELEVEN IN OOSTENDE —

FAQ_NL.png

Bruisend Oostende heeft heel wat te bieden. De haven, de binnenstad en zijn talrijke toeristische trekpleisters zijn de moeite om te ontdekken. Centraal gelegen aan de Belgische kust meteen ook dé uitvalsbasis bij uitstek om de volledige kustlijn te verkennen. De kusttram spoort van De Panne tot Knokken en stopt pàl aan de voordeur van Vayamundo Oostende. Handig toch?

SHOPPEN IN OOSTENDE

Shoppen kan natuurlijk overal. Maar in Oostende zijn de meeste winkels in het stadscentrum immers ook open op zondag en zelfs op feestdagen.

Een ongekende luxe die je in geen enkele andere Vlaamse stad vindt. Dus met een weekendje shoppen bedoélen we dan ook écht een heel weekend shoppen!

Logeren doe je natuurlijk in Vayamundo Oostende, dat ligt voor de hand...

 

HET JAMES ENSORHUIS

De bekendste Oostendse kunstenaar hoeft geen betoog. De uitvalsbasis waar hij woonde en werkte vanaf 1917 tot aan zijn dood is in originele staat gebleven, waardoor je het authentieke huis nog steeds kunt bezoeken. 
 

  • Dagelijks open van 10u00 tot 18u00 uur

  • Gesloten op maandag

  • Tijdens schoolvakanties en op feestdagen 7/7 open

 

HET FORT VAN NAPOLEON

Tot 29/08 komt de waanzinnigste doe-expo terug naar Fort Napoleon: een volledig vernieuwde editie!

Deze interactieve expo is gebaseerd op de jeugdboekenreeks van "De Waanzinnige Boomhut". Ontdek de verschillende verdiepingen van de boomhut aan de hand van inspirerende opdrachten en andere waanzinnigheden. Een must voor de fans! Gericht op kinderen van 8 - 12 jaar.

 

THE  CRYSTAL SHIP

Kunstenfestival The Crystal Ship is een jaarlijkse topper van formaat. Zes Belgische kunstenaars geven kleur en betekenis aan heel wat Oostendse gevels.

 

Bezoek alle mooie kunstwerken tijdens je verblijf in Vayamundo Oostende!

 
Ontdek alle to-do's en het toeristisch aanbod van de stad Oostende.
OostendeLogo.png