2021

SUMMERVIBES IN OOSTENDE

Beleef de dolste avonturen met het animatieteam in Vayamundo Oostende in juli en augustus !

EBP-Animatie Oostende.jpg

Superfun met het toffe animatieboekje

Bij het inchecken krijgen de kleine Vayamundezen een tof animatie boekje. Een overzicht van het animatieprogramma, leuke spelletjes en weetjes tot zelfs een heus animatiedagboekje om de onvergetelijke momenten in Vayamundo Oostende bij te houden.

WORD JIJ ONZE #HAPPYREPORTER?

Ga jij een leuke Vayamundo foto posten bij een van de animatie-activiteiten? Gebruik dan steeds de hashtag #lovevayamundo.

Wil je daarbij ook graag dat we jouw foto op onze eigen social media kanalen posten? Surf dan als de razende bliksem naar vayamundo.eu/happyreporter en misschien gaat jouw foto binnenkort wel viraal!

Het animatieteam zorgt voor een keileuk en ontspannen verblijf en heeft een programma samengesteld voor alle leeftijden. Het boekje is een leuke aanvulling hierop. Uiteraard moeten we rekening houden met de veiligheidsmaatregelen maar wees gerust, alle binnen- en buitenactiviteiten zijn conform de geldende covid maatregelen.
 

HOE INSCHRIJVEN ?

Voor alle info en inschrijvingen voor activiteiten kan iedereen dagelijks tussen 09u00 en 09u45 terecht aan onze animatiebalie in de inkomhal.

Op het strand zelf kunnen er strandstoelen, windschermen en klein sportmateriaal gehuurd worden. Die dienen ten laatste tegen 17.30u terug gebracht te worden naar de strandcabine.

1/10
HappyReporterForex.png