top of page
ACVBIE - ACV-CSC METEA
LEDENVOORDELEN
ACV1_edited.jpg
ACV2_edited.jpg
ACV3_edited.jpg

— ZIN IN VAKANTIE? —

ACVBIE Ndl RGB pos-Restyling.png
metea.jpg

Na het harde werk is er tijd voor ontspanning. De ACVBIE vakantieclubs in Oostende, Houffalize en Quillan bieden een complete all-in vakantie voor het hele gezin. Heerlijk genieten van zon, strand en zee in Oostende of liever wat actie en avontuur diep in de Ardennen? Vayamundo heeft het allemaal in huis. Verken gerust onze website en beleef een voordelige vakantie zonder zorgen!

VAYAMUNDO HOUFFALIZE


Vayamundo Houffalize is de ideale uitvalsbasis voor een welverdiende vakantie met de het gezin. Onze familiekamers bieden heel wat comfort, er zijn maar liefst 3 restaurants met de lekkerste gerechten en ons zwembad, fitness en wellnessfloor zijn troeven om U tegen te zeggen.

Als kers op de taart is er een uitgebreid aanbod binnen- en avontuurlijke buitenactiviteiten waar iedereen van kan meegenieten. In de buurt van Houffalize zijn er heel wat bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om een bezoekje te brengen. Een onbezorgd verblijf met de mensen waar je het meest van houdt. Een aanrader!

-25%.png

*EXCLUSIEF VOOR LEDEN ACVBIE - ACVCSC METEA

Leden mogen 25% korting op huur- en maaltijdtarieven in mindering nemen. Wij vragen om uw reservatie aanvraag te mailen naar contactcenter@vayamundo.eu of deze telefonisch te contacteren op +32(0)78 156 100. Hou steeds je lidnummer bij de hand voor een vlotte afhandeling van je reservatie.

VAYAMUNDO OOSTENDE


Een weekendje aan zee is op zich al een hele belevenis. Samen met het hele gezin of de familie is dit helemaal een topper! 

Onze All-In club bevindt zich pàl op de Zeedijk van Oostende en heeft heel wat moois te bieden. Maar liefst 2 buffetrestaurants en 2 Loungebars met panoramisch zicht op de Noordzee zullen iedereen bekoren!

Zwembad, sporthal, fitness en niet te vergeten strand en zee zijn dé ingrediënten voor een geslaagde en vooral welverdiende vakantie zonder zorgen.

-25%.png
bottom of page