top of page

VAYAMUNDO HOUFFALIZE
ANIMATIE EN SPORT

2022-06-23_11-16-57_edited.jpg

NIEUW!

Avontuur en actie voor +14

Onze outdoor specialisten zorgen voor spektakel! De kleine avonturiers zullen zich hun vakantie nog lang herinneren met o.a. rotsklimmen en een heuse 'deathride'! Nathalie en Gert laten je de wonderen van de natuur zien met creatieve workshops en wandelingen​.​

ACTIE EN AVONTUUR VOOR KINDEREN

Families met kinderen, vriendengroepjes of collega’s die van actie en het buitenleven houden … Iedereen kan zijn of haar hartje ophalen in Vayamundo Houffalize.

 

Zowel binnen als buiten lonkt het avontuur met een animatieprogramma om U tegen te zeggen en tal van outdooractiviteiten langs de kronkelende Ourthe.

SPEELPLEZIER

In de eindeloze bossen kun je spelen, lopen, fietsen, kampen bouwen en plezier beleven naar hartelust. Maar ook op onze speeltoestellen aan de achterkant van ons gebouw kunnen de jongsten al hun energie kwijt.

Bij minder goed weer kun je je ook kostelijk vermaken in ons Fossybos en het knutselatelier. 

MINI KINDERBOERDERIJ

Bracht je al eens een bezoekje aan onze ezeltjes, de kippen en de geitjes? Tijdens bepaalde momenten kun je de ezeltjes naar hartelust knuffelen en verzorgen. Ze vinden het heerlijk om geborsteld te worden of om samen een wandelingetje te gaan maken.

Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers aan het onthaal, zij geven je graag alle info.

VAYAMUNDO FITNESS

Ook de sportievelingen halen in Vayamundo Houffalize hun hartje op! Kom je doelstellingen halen in onze hypermoderne en lichtrijke fitnessruimte die beschikt over de meest actuele en kwalitatief hoogwaardige toestellen.

 

Fitnesscoach Hervé begeleidt je graag tijdens een permanente, doorgedreven coaching of helpt je op weg tijdens jouw ideale work-out. Wil je je conditie verbeteren of gewoon eens lekker al je energie kwijt? Dan ben je hier aan het juiste adres!

bottom of page