Picto_Houffalize.png

— ANIMATIE EN SPORT —

Outdoor specialisten Jos, Dimitri en Hervé zorgen voor spektakel! De kleine avonturiers zullen zich hun vakantie nog lang herinneren met o.a. rotsklimmen en een heuse 'deathride'! Nathalie en Gert laten je de wonderen van de natuur zien met creatieve workshops en wandelingen

Vayamundo Houffalize is momenteel gesloten tot 12/02/21.

Families met kinderen, vriendengroepjes of collega’s die van actie en het buitenleven houden … Iedereen kan zijn of haar hartje ophalen in Vayamundo Houffalize.

 

Zowel binnen als buiten lonkt het avontuur met een animatieprogramma om U tegen te zeggen en tal van outdooractiviteiten langs de kronkelende Ourthe.

SPEELPLEZIER

In de eindeloze bossen kun je spelen, lopen, fietsen, kampen bouwen en plezier beleven naar hartelust. Maar ook op onze speeltoestellen aan de achterkant van ons gebouw kunnen de jongsten al hun energie kwijt.

Bij minder goed weer kun je je ook kostelijk vermaken in ons Fossybos en het knutselatelier. 

VAYAMUNDO KINDERBOERDERIJ

Bracht je al eens een bezoekje aan onze ezeltjes, de kippen en de geitjes? Tijdens bepaalde momenten kun je de ezeltjes naar hartelust knuffelen en verzorgen. Ze vinden het heerlijk om geborsteld te worden of om samen een wandelingetje te gaan maken.

Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers aan het onthaal, zij geven je graag alle info.

VAYAMUNDO FITNESS

Ook de sportievelingen halen in Vayamundo Houffalize hun hartje op! Kom je doelstellingen halen in onze hypermoderne en lichtrijke fitnessruimte die beschikt over de meest actuele en kwalitatief hoogwaardige toestellen.

 

Fitnesscoach Hervé begeleid je graag tijdens een permanente, doorgedreven coaching of helpt je op weg tijdens jouw ideale work-out. Wil je je conditie verbeteren of gewoon eens lekker al je energie kwijt? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Ontdek alle to-do's en het toeristisch aanbod in Wallonië.
logo-wbt--nl.png

Je hebt een vraag of wenst telefonisch te reserveren? 

Bel +32 (0)78 156 100 of stuur een email naar contactcenter@vayamundo.eu

Het contactcenter team is dagelijks bereikbaar op:

  • maandag tot  zaterdag : van 09u00 tot 17u00

  • zondag : gesloten

VACA CV erkend als SO   |   Zeedijk 330   |   8400 Oostende   |   +32 78 156 100   |   Algemene voorwaarden   |   Privacy disclaimer

Laatste update: 20/01/21 - 14:19

Je hebt een technische vraag of je ondervindt problemen met deze website, stuur gerust een mailtje naar web@vayamundo.eu