top of page

VAYAMUNDO OOSTENDE
COMEDY TOPPERS-AAN-ZEE

comedy_edited.jpg

In samenwerking met Injabulo-Events geven we bekend en jong comedy-talent de kans om hun try-out shows te doen op kleine schaal, op een leuke locatie in Oostende én voor een budgetvriendelijke prijs. Combineer een ticket met een weekendje Vayamundo Oostende en geniet zo mee van deze shows, alsook van heel wat mooie activiteiten en bezienswaardigheden die de bruisende stad te bieden heeft.

JERON DEWULF
16/03/24

Jeron Amin Dewulf Leiva. de latino comedian van België.

Zoon van een Belgische moeder en een Chileense vader. Bijna vijftig jaar heeft hij geleefd als Belg. De Chileen zat verstopt. Niet voor lang meer, de komende 50 jaar gaat de Belg opzij en mag de Chileen zich opmaken voor een leven als Latin lover in België. Een grappige zoektocht naar de latino roots, in zwijm vallende vrouwen en lekker pikant eten.

PIET DEPREYTERE
18/05/24

Gaat over de drang naar verandering. Jezelf heruitvinden en toch dezelfde blijven. Over oud worden en jong blijven.
Over verhuizen, garnalen, jodium, woke,
inflatie, manipulatie, masturbatie, isolatie,
premies, amfibistische transseksuelen,
nog meer garnalen en nog meer woke. ...

Het leven begint als je er klaar voor bent.

PIV HUVLUV 4KIDS
14/04/24

In "De allereerste keer" worden de avonturen van groei naar zelfstandigheid verkend, inclusief de uitdagingen, mislukkingen, gênante momenten en overwinningen. De voorstelling biedt een herkenbare en humoristische blik op de eerste ervaringen, variërend van het eerste optreden en de eerste liefde tot zelfstandig boodschappen doen. Piv Huvluv gebruikt zijn ervaring in onderwijs en jeugdwerk om stand-up comedy en verhalen te vermengen tot een unieke show voor jong en oud!

 

BERT GABRIËLS
15/06/24

Bert Gabriels werd bekend bij het grote publiek met "zonde van de zendtijd"
Na een aantal succesvolle shows is Bert bezig met de voorbereidingen van een nieuwe avondvullende show waarvan hij in Oostende graag alvast een groot deel van zal voorstellen tijdens deze try-out.

Het voorprogramma wordt voorzien door Tim Loobuyck, een van de rijzende sterren van de Vlaamse comedy

BAS BIRKER
27/04/24

Al meer dan vijf jaar presenteert Bas Birker het 'Middagjournaal' op Radio 1, beginnend met "Liefste landgenoten". Dagelijkse gebeurtenissen en observaties. In plaats van ze enkel op de radio te delen, besluit Bas ze live voor te dragen aan een publiek. In deze show blikt hij terug op zijn beste stukken, deelt grappige en ontroerende momenten, en wie weet, maakt hij zelfs een speciaal journaal voor het aanwezige publiek. Mis het niet, liefste landgenoten!

Een weekendje in VAYAMUNDO OOSTENDE : méér dan zo maar een appartement aan zee...

BEL SNEL +32(0)78 156 100 en reserveer een Comedy Weekend in Vayamundo Oostende

Steeds inbegrepen:

  • Toegang tot het zwembad en fitness

  • Gevarieerd animatieprogramma voor alle leeftijden

 

 

LEUKE TIP

  • Zonder veel gedoe genieten van bruisend Oostende en alle naburige kuststeden, er is een tramhalte pàl aan
    de voordeur van Vayamundo Oostende.

bottom of page