top of page

VAYAMUNDO OOSTENDE
COMEDY TOPPERS-AAN-ZEE

comedy_edited.jpg

In samenwerking met Injabulo-Events geven we bekend en jong comedy-talent de kans om hun try-out shows te doen op kleine schaal, op een leuke locatie in Oostende én voor een budgetvriendelijke prijs. Combineer een ticket met een weekendje Vayamundo Oostende en geniet zo mee van deze shows, alsook van heel wat mooie activiteiten en bezienswaardigheden die de bruisende stad te bieden heeft.

David_edited_edited.jpg

DAVID GALLE - 24/06/23

David Galle (°Menen, 1980) is ondertussen 20 jaar actief als stand-up comedian. Hij won in 2009 de felbegeerde Comedy Casino Cup op canvas en was op tv onder andere te zien in het zondagavondprogramma ‘De Kazakkendraaiers’ (één), de sketchshow ‘Echt niet oké’ (één) en de successerie Bevergem (canvas), waar hij de rol speelde van Roste Thierry.

Hij heeft ondertussen een stevige live-reputatie opgebouwd en brengt in een sneltempo scherpe comedy doorspekt met herkenbare persoonlijke verhalen over dagdagelijkse onderwerpen.

FREDDY DEVADDER - 30/09/23

Wuk!?  Freddy Devadder komt naar Vayamundo en speelt er een bloemlezing uit zijn beste werk van de afgelopen jaren!

freddy devadder.jpg
arnaud van den boscche.jpg

ARNOUT VAN DEN BOSSCHE - 28/10/23

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om “te werken aan jezelf”. Of het nu gaat over daten, de opvoeding van je kinderen, de rommel in huis of je online activiteiten… er is werk aan. Gelukkig staat er voor elk probleem wel een coach klaar om je te helpen. Arnout is met veel enthousiasme in de coaching wereld gedoken en volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger.

KAMAGURKA & HERR SEELE - 25/11/23

Bij Kamagurka & Herr Seele draait het niet om de mening. Een mening kan hen geen bal schelen. Liever begeven ze zich samen met hun publiek in absurdistische avonturen.
Kamagurka en Herr Seele staan klaar om Vlaanderen terug te veroveren met ‘The Return of the Comeback’. Het belooft niets minder te worden dan een hoogtepunt uit hun absurdistische oeuvre – een discipline die ze als niemand anders in Vlaanderen beheersen en geperfectioneerd hebben.
Grijp uw kans, voor ze u grijpt!

kamagurka herr seele_edited.png
raf coppens.jpg

RAF COPPENS - 16/12/23

Na uitverkochte tournees, eindejaarshows op VTM, Museeuwmoppen en zoveel meer is Raf Coppens terug waar hij begon: tussen de mensen. Grappen op de actualiteit en het dagelijkse leven. Kort op de bal en licht bijtend. Geen poëtisch taalgebruik. Rechttoe, rechtaan.  Om de tien seconden een pointe. 

Een weekendje in VAYAMUNDO OOSTENDE : méér dan zo maar een appartement aan zee...

BEL SNEL +32(0)78 156 100 en reserveer een Comedy Weekend in Vayamundo Oostende

Steeds inbegrepen:

  • Toegang tot het zwembad en fitness

  • Gevarieerd animatieprogramma voor alle leeftijden

 

 

LEUKE TIP

  • Zonder veel gedoe genieten van bruisend Oostende en alle naburige kuststeden, er is een tramhalte pàl aan
    de voordeur van Vayamundo Oostende.

bottom of page