top of page

VAYAMUNDO OOSTENDE
COMEDY TOPPERS-AAN-ZEE

comedy_edited.jpg

In samenwerking met Injabulo-Events geven we bekend en jong comedy-talent de kans om hun try-out shows te doen op kleine schaal, op een leuke locatie in Oostende én voor een budgetvriendelijke prijs. Combineer een ticket met een weekendje Vayamundo Oostende en geniet zo mee van deze shows, alsook van heel wat mooie activiteiten en bezienswaardigheden die de bruisende stad te bieden heeft.

HERMAN VERBRUGGEN
ZATERDAG 20 SEPTEMBER - 20:00

Herman heeft niet stilgestaan de laatste 40 jaar: een creatief bedrijf geleid, accordeonles gevolgd, biotechniek gestudeerd, straattheater gespeeld, scoutsleider en verkoper geweest. Maar die ene rol in FC De Kampioenen heeft hem bekendheid en populariteit gegeven. Wat als hij met iets anders bekend zou zijn geworden? En wat als blijkt dat de helft van de zaal eigenlijk vol onontgonnen talenten zit...?

 

DAVID GALLE - BRAKKA
ZATERDAG 14 DECEMBER - 20:00

David Galle won in 2009 de felbegeerde Comedy Casino Cup op Canvas en is ondertussen een vaste waarde in het comedylandschap. Hij duikt nu en dan ook op in series en speelde in Bevergem een lid van ‘De Bende Van De Roste’. Hij startte een paar jaar geleden z’n eigen Comedyclub in Brugge en is met Braka toe aan zijn 7e avondvullende show.

YGOR UIT POPERINGE & KOEN DEWULF
ZATERDAG 26 OKTOBER - 20:00

Ygor uit Poperinge is op zen minst gezegd een fenomeen.  Het gekke typetje met de kap neemt je mee op een absurde reis doorheen het leven in het verre Poperinge. Samen met Koen Dewulf.

Koen ziet zijn publiek graag en dat is wederzijds. Hij heeft dan ook een open geest en gaat zelden een creatieve uitdaging uit de weg.

TRASH BRENGT CASH
ZATERDAG 16 NOVEMBER - 20:00

De zoveelste ode aan Johnny Cash? Nee, hoor! Of misschien wel, maar dan wel een eigenzinnige. Johnny Trash gebruikt zijn adoratie voor zijn bijna-naamgenoot als inspiratie voor zijn nieuwste comedyshow, waarin jeugdsentiment, Vlaamse helden en ex-vriendinnen een hoofdrol spelen.

Een weekendje in VAYAMUNDO OOSTENDE : méér dan zo maar een appartement aan zee...

BEL SNEL +32(0)78 156 100 en reserveer een Comedy Weekend in Vayamundo Oostende

Steeds inbegrepen:

  • Toegang tot het zwembad en fitness

  • Gevarieerd animatieprogramma voor alle leeftijden

 

 

LEUKE TIP

  • Zonder veel gedoe genieten van bruisend Oostende en alle naburige kuststeden, er is een tramhalte pàl aan
    de voordeur van Vayamundo Oostende.

bottom of page