top of page
oostende banner slider.jpg

GENIET VAN 10% LAST MINUTE KORTING* BIJ RESERVATIE VAN EEN VERBLIJF IN VAYAMUNDO OOSTENDE VAN 24/04 TOT 30/04/24!

*geldig bij een verblijf van 2, 3 of 4 nachten in de bovenstaande periode, enkel op B appartementen met zeezicht (lateraal + frontaal) - met ontbijt of halfpension formule - de parking wordt  aangeboden.

TOPPERS ›

VAKANTIECLUB MET KAMERS & APPARTEMENTEN - GELEGEN OP DE ZEEDIJK - BUFFETRESTAURANTS MET DRANKEN ALL-IN - LOUNGEBARS MET ZEEZICHT - ANIMATIE VOOR ALLE LEEFTIJDEN - ZWEMBAD MET WELLNESS - INDOOR REUZESPEELDORP

UCI PARACYCLING ROAD WORLD CUP 2024

Van 02/05 tot en met 05/05/24 is Oostende opnieuw gaststad voor de UCI Para-cycling Road World Cup. Bekijk hier het parkeerbeleid in de straten rondom Vayamundo Oostende tijdens de duur van dit evenement.

UCI_edited_bis.jpg

IN DE KIJKER ›

TOP ACTIVITEITEN EN TODO'S ›

ONZE VAKANTIECLUB ›

EEN DICHTBIJ VAKANTIE AAN ZEE  ZONDER ZORGEN, ... GENIETEN MAAR ! ❤️ 

Goedkoop met de trein naar Oostende?  Profiteer van het supervoordelig treintarief die Vayamundo Oostende aanbiedt bij de reservatie van je verblijf in de club.  Voor slechts € 14,00 per persoon reis je heen en terug naar het station van Oostende (kinderen -12jr reizen gratis).  Boek je verblijf ONLINE en ontvang meteen je kortingscode om de tickets te bestellen of verkrijg de kortingscode via een telefonische reservatie.

trein-happy-trip_edited.png
westtoer.png
delijn_edited.png

De kusttram brengt je vervolgens tot aan de deur.  Halte 'Mariakerke Duinenkerkje' ligt pàl voor de ingang van de club. De Kusttram is tevens het ideale vervoersmiddel om alle naburige kuststeden te ontdekken van De Panne tot Knokke. Laat de auto eens staan en zet mee in op duurzaam reizen.

De stad Oostende tovert zichzelf in 2024 om tot een levend canvas waarop het leven en werk van James Ensor tot leven komt. Door interactieve installaties, theaterstukken en muziekoptredens zal het publiek worden uitgenodigd om dieper in de wereld van Ensor te duiken en zijn impact op de moderne kunst te waarderen.

 

Mis deze unieke gelegenheid niet om de magie van James Ensor's visie en
nalatenschap te ervaren tijdens je verblijf in Vayamundo!

WestVlaanderen.png
westtoer.png
qlabel.png
2020-12-08_16-17-03.png
bottom of page