1/7

Uniek gelegen op de zeedijk van Oostende is onze vakantieclub een ware funmagneet met heel wat leuke troeven in huis! De leukste strand- en zeevakantie met alle nodige comfort om met de hele familie pret te maken, te sporten, te genieten of heerlijk te relaxen…

Thuis aan zee.png
EEN OOSTENDE VAKANTIE ZONDER ZORGEN ❤️
oostende.png
Button_Promos.png

 ALL-IN BUFFET - DRANKEN À VOLONTÉ  

EEN DICHTBIJ VAKANTIE AAN ZEE  ZONDER ZORGEN, ... GENIETEN MAAR ! ❤️ 

Bekijk hier het aanbod tijdens de schoolvakanties 2022

EBP-shutterstock_210695173.png
Meeuw_shutterstock_359220749.png

GENIET VAN 10% EARLY BIRD KORTING* BIJ RESERVATIE TOT 60 DAGEN VÓÓR AANKOMST VOOR EEN VERBLIJF IN VAYAMUNDO OOSTENDE!

*korting geldig bij reservatie en betaling van 25% voorschot tot 60 dagen vóór aankomst. De korting wordt automatisch verrekend in het reservatiesysteem.

Goedkoop met de trein naar Oostende?  Profiteer van het supervoordelig treintarief die Vayamundo Oostende aanbiedt bij de reservatie van je verblijf in de club.  Voor slechts € 10,90 per persoon reis je heen en terug naar het station van Oostende (kinderen -12jr reizen gratis).  Boek je verblijf via westtoer en je ontvangt meteen je kortingscodes om de tickets te bestellen.

trein-happy-trip_edited.png
westtoer.png
delijn_edited.png

De kusttram brengt je vervolgens tot aan de deur.  Halte 'Ravelingen' ligt pàl voor de ingang van de club. De Kusttram is tevens het ideale vervoersmiddel om alle naburige kuststeden te ontdekken van De Panne tot Knokke. Laat de auto eens staan en zet mee in op duurzaam reizen.

Green Key 2022

Vayamundo Oostende is de trotse bezitter van het Green Key - label, waarmee ze hun gasten een duurzaam verblijf garanderen. Wie groen wil verblijven ruilt daardoor meteen ook z'n EcoCheques in bij check-out aan de balie. Een weekendje Oostende met je EcoCheques? We ontvangen je met open armen!

Edenred_edited.png
sodexo.png
Green-Key-logo_edited.jpg
Ledenkorting_NL.jpg

Leden ACVBIE - ACV-CSC METEA reserveren via het contactcenter op het nummer +32(0)78 156 100. Hou steeds je lidnummer bij de hand voor een vlotte afhandeling van je reservatie.

gezinsbond_edited.jpg

Leden van de GezinsBond genieten 5% spaartegoed op logement en maaltijd bij een online reservatie. Bij aankomst  wordt het spaartegoed op de spaarkaart geplaatst. -voorwaarden-

WestVlaanderen.png
westtoer.png
qlabel.png
2020-12-08_16-17-03.png