1/2
oostende.png
Button_Promos.png
TOPPERS ›

Bezoek ons op de grootste fietsbeurs van Europa op 20 - 21 - 22 januari in Kortrijk Xpo (stand 641)

EARLY BIRD KORTING ›
Meeuw_shutterstock_359220749.png

GENIET VAN 10% EARLY BIRD KORTING* BIJ RESERVATIE TOT 60 DAGEN VÓÓR AANKOMST VOOR EEN VERBLIJF IN VAYAMUNDO OOSTENDE!

*korting geldig bij reservatie en betaling van 25% voorschot tot 60 dagen vóór aankomst. De korting wordt automatisch verrekend in het reservatiesysteem.

HET HELE JAAR DOOR ›
IN DE KIJKER ›

Samen met de (klein)kinderen de eerste week 2023 van het nieuwe jaar vieren met een sprankeltje magie in een uniek kader?
In Vayamundo Oostende schenken we je als nieuwjaarscadeau een 10-rittenkaart van De Lijn waarmee je met de kusttram de leukste kerstmarktjes van De Panne tot in Knokke bezoekt. (actie geldig bij een verblijf van min. 2 nachten tussen 01/01 tot 06/01/23)

Of kom eens schaatsen tijdens Winter in het Park : bestel HIER >>> voordelig je tickets

ONS AANBOD ›

EEN DICHTBIJ VAKANTIE AAN ZEE  ZONDER ZORGEN, ... GENIETEN MAAR ! ❤️ 

Goedkoop met de trein naar Oostende?  Profiteer van het supervoordelig treintarief die Vayamundo Oostende aanbiedt bij de reservatie van je verblijf in de club.  Voor slechts € 10,90 per persoon reis je heen en terug naar het station van Oostende (kinderen -12jr reizen gratis).  Boek je verblijf via westtoer en je ontvangt meteen je kortingscodes om de tickets te bestellen.

trein-happy-trip_edited.png
westtoer.png
delijn_edited.png

De kusttram brengt je vervolgens tot aan de deur.  Halte 'Ravelingen' ligt pàl voor de ingang van de club. De Kusttram is tevens het ideale vervoersmiddel om alle naburige kuststeden te ontdekken van De Panne tot Knokke. Laat de auto eens staan en zet mee in op duurzaam reizen.

IN DE BUURT ›
Ledenkorting_NL.jpg

Leden ACVBIE - ACV-CSC METEA reserveren via het contactcenter op het nummer +32(0)78 156 100. Hou steeds je lidnummer bij de hand voor een vlotte afhandeling van je reservatie.

gezinsbond_edited.jpg

Leden van de GezinsBond genieten 5% spaartegoed op logement en maaltijd bij een online reservatie. Bij aankomst  wordt het spaartegoed op de spaarkaart geplaatst. -voorwaarden-

WestVlaanderen.png
westtoer.png
qlabel.png
2020-12-08_16-17-03.png

Green Key 2022

Vayamundo Oostende is de trotse bezitter van het Green Key - label, waarmee ze hun gasten een duurzaam verblijf garanderen. Wie groen wil verblijven ruilt daardoor meteen ook z'n EcoCheques in bij check-out aan de balie. Een weekendje Oostende met je EcoCheques? We ontvangen je met open armen!

Edenred_edited.png
sodexo.png
Green-Key-logo_edited.jpg

 VAYAMUNDO OOSTENDE is gesloten van 07/01 t.e.m. 12/01/23 

 VAYAMUNDO HOUFFALIZE is gesloten van 08/01 t.e.m. 19/01/23