top of page
Zomer in Oostende.jpg

 GENIET NU VAN 10% KORTING OP JE WELVERDIENDE ZOMERVAKANTIE* 

TOPPERS ›

⚠️ Door werkzaamheden aan ons online reservatiesysteem worden tarieven voor appartementen momenteel verkeerd weergegeven. Mail naar contactcenter@vayamundo.eu of bel naar 078 / 156 100 voor de juiste prijs. 

Gelegen in Oostende aan de Belgische kust, pal aan strand en zee , biedt vakantieclub Vayamundo Oostende een waaier aan faciliteiten en activiteiten voor gezinnen of families, koppels en individuele reizigers. De vakantieclub beschikt over comfortabele hotelkamers en appartementen, buffetrestaurants met dranken all-in, gezellige loungebars en een zwembad met  wellnessruimte. Gasten kunnen ook genieten van heel wat animatiemogelijkheden in de club. Vayamundo Oostende is een geweldige keuze voor een ontspannen vakantie aan de Belgische kust.

EARLY BIRD KORTING ›
Meeuw_shutterstock_359220749.png

GENIET VAN 10% EARLY BIRD KORTING* BIJ RESERVATIE TOT 60 DAGEN VÓÓR AANKOMST VOOR EEN VERBLIJF IN VAYAMUNDO OOSTENDE!

*korting geldig bij reservatie en betaling van 25% voorschot tot 60 dagen vóór aankomst. De korting wordt automatisch verrekend in het reservatiesysteem.

HET HELE JAAR DOOR ›
IN DE KIJKER ›
maart aktie
ONS AANBOD ›

EEN DICHTBIJ VAKANTIE AAN ZEE  ZONDER ZORGEN, ... GENIETEN MAAR ! ❤️ 

Goedkoop met de trein naar Oostende?  Profiteer van het supervoordelig treintarief die Vayamundo Oostende aanbiedt bij de reservatie van je verblijf in de club.  Voor slechts € 10,90 per persoon reis je heen en terug naar het station van Oostende (kinderen -12jr reizen gratis).  Boek je verblijf ONLINE en ontvang meteen je kortingscode om de tickets te bestellen of verkrijg de kortingscode via een telefonische reservatie.

trein-happy-trip_edited.png
westtoer.png
delijn_edited.png

De kusttram brengt je vervolgens tot aan de deur.  Halte 'Ravelingen' ligt pàl voor de ingang van de club. De Kusttram is tevens het ideale vervoersmiddel om alle naburige kuststeden te ontdekken van De Panne tot Knokke. Laat de auto eens staan en zet mee in op duurzaam reizen.

IN DE BUURT ›
WestVlaanderen.png
westtoer.png
qlabel.png
2020-12-08_16-17-03.png
bottom of page