VAYAMUNDO
BOS- EN ZEEKLASSEN
bosklas2_edited.jpg
zeeklas1_edited.jpg
bosklas1_edited.jpg

— Dé ultieme AIO-clubs voor geslaagde bos- en zeeklassen —

DE KEITOFSTE CLUBS MET ALLES IN HUIS

Het is niet zo vanzelfsprekend telkens opnieuw uit te pakken met spectaculaire buitenschoolse activiteiten waar de leerlingen enthousiast naar uitkijken.

Maar de Vayamundo Vakantieclubs aan de kust en in de Ardennen hebben écht àlles in huis om van bos- en zeeklassen een ongeëvenaard succes te maken. 

Breng gerust een bezoekje aan onze clubs om kennis te maken met de natuur rondom, de accommodatie en alle activiteiten.

We stellen je graag een vrijblijvende offerte voor.

— BOSKLASSEN —

Middenin de groene long van België ligt Vayamundo Houffalize. Met de kabbelende Ourthe in onze voortuin en midden de uitgestrekte bossen is dit de ultieme hotspot voor superleuke bosklassen!

Het coole zwembad met glijbaan, vele afgezonderde crea-ruimtes, een heerlijk buffetrestaurant en een fantastisch aanbod avontuurlijke activiteiten: rotsklimmen, deathride, via-ferrata, kampen bouwen, ezeltjes verzorgen en bevers spotten zorgen voor onvergetelijk speel- en leerplezier.

— ZEEKLASSEN —

Strand en zee hebben sinds jaar en dag een onweerstaanbare aantrekkingskracht bij leerlingen en leerkrachten. Je logeert in onze superleuke club pàl op de zeedijk, dus je staat zó op het strand.

Zeeklassen met logement op hotelkamer of appartement, super toch?

 

Het reuzegroot speeldorp, zwembad, grote sporthal met klimmuur, vele afgezonderde crea-ruimtes, twee heerlijke buffetrestaurants en heel wat sport- en educatieve activiteiten zorgen voor een TOP verblijf. De tram brengt je veilig naar de allerleukste plekjes in naburige kuststeden. 

Animatie_DeathRide (7).jpg

Ol Fosse d'Outh 1

B-666O Houffalize

Anim05_O_edited.jpg

Zeedijk 330

B-8400 Oostende