top of page
VAYAMUNDO
BOS - EN ZEEKLASSEN
bosklas2_edited.jpg
zeeklas1_edited.jpg
bosklas1_edited.jpg

— ALL-IN-ONE FUN MET DE KLAS —

Vayamundo Vakantieclubs aan de kust en in de Ardennen hebben écht àlles in huis om van bos- en zeeklassen een ongeëvenaard succes te maken. Er op uit met de leerlingen, toffe leerkrachten, een prachtige omgeving en een activiteitenprogramma om U tegen te zeggen : kinderen en leerkrachten zorgen voor een topsfeer, wij doen al de rest !

VAYAMUNDO HOUFFALIZE


Middenin de groene long van België ligt Vayamundo Houffalize. Met de kabbelende Ourthe in onze voortuin en midden de uitgestrekte bossen is dit de ultieme hotspot voor superleuke bosklassen!

Het coole zwembad met glijbaan, vele afzonderlijke crea-ruimtes, een heerlijk buffetrestaurant en een fantastisch aanbod avontuurlijke activiteiten: rotsklimmen, deathride, via-ferrata, kampen bouwen, ezeltjes verzorgen en bevers spotten zorgen voor onvergetelijk speel- en leerplezier.
 

Bel, ons, mail ons of kom eens op bezoek tot in de club. De koffie staat al klaar!

CONTACT

Een afspraak met onze groepsverantwoordelijke voor een offerte op maat

We ontvangen je graag in het hart van de Ardennen voor een leuk gesprek.

VAYAMUNDO OOSTENDE


Strand en zee hebben sinds jaar en dag een onweerstaanbare aantrekkingskracht bij leerlingen en leerkrachten. Je logeert in onze superleuke club pàl op de zeedijk, dus je staat zó op het strand.

Het reuzegroot speeldorp, zwembad en twee heerlijke buffetrestaurants zorgen voor een TOP verblijf. De tram stopt aan de voordeur en brengt je veilig naar de allerleukste plekjes in naburige kuststeden.

Een overzicht van mogelijke activiteiten (i.s.m. Horizon Educatief) vind je op deze pagina. De mensen van Horzon Educatief doen je graag een voorstel met tal van toffe spellen en activiteiten voor de hele klas!

Kom gerust even tot in Oostende en we bespreken alle mogelijkheden bij een heerlijk kopje koffie.

CONTACT

Contacteer onze groepsverantwoordelijken! Ze staat te trappelen voor een verkennend gesprek en maken een offerte op maat voor je op.

bottom of page