top of page

VAYAMUNDO HOUFFALIZE
FIETSVAKANTIES - MTB

Animatie_Fietsen (2)_edited.jpg

Mountainbiken is HOT. Wil je je eens vollédig geven op de fiets én ook genieten van lekker tafelen en gezellig samenzijn in onze restaurants en bar, dan is Vayamundo Houffalize de place-to-be! In de buurt liggen de mooiste fietsroutes en er zijn heel wat unieke bezienswaardigheden te ontdekken. Ideaal met het gezin, de fietsclub of met de MTB-vrienden.

ACTIE IN DE ARDEENSE BOSSEN

De 'RAVel' staat bekend voor leuke fietstochten met het hele gezin, vrienden of vereniging. Toevallig loopt die nu nét door onze achtertuin. Deze ‘Réseau Autonome des Voies Lentes’ bestaat uit een netwerk aan groene wegen, aangelegd op jaagpaden en oude spoorlijnen, midden de groene natuur. en met een maximum stijgingspercentage van 4%.

Voor doorwinterde MTB-rotten is Houffalize de ideale uitvalsbasis. Er zijn heel wat leuke (GPX)routes beschikbaar met verschillende moeilijkheidsgraden.


Wielertoeristen kunnen zich dan weer uitleven op het parcours van Luik-Bastenaken-Luik.

fiets welkom.jpeg

VÉLOVE FIETSCENTER

Niets belangrijker dan een veilige stalling voor je mooie mountainbike in een afgesloten berging. Er is mogelijkheid om je elektrische fiets op te laden, er is een reparatievoet, een compressor en een standaard reparatiekit.


 

INDOOR BIKE-WASH

We beschikken over een heuse 'BikeWash' waar je je fiets een grondige poetsbeurt kan geven na je fietstocht. Ook een verkwikkende douche kan je nemen nét na aankomst.

FITNESS - CYCLO TRAINING - AQUABIKE

Je hebt nog niet genoeg na de Ravel 3x te hebben uitgefietst? Hervé perst de laatste zweetdruppels uit je lijf bij intense sessies van cyclotraining of aquabike.

Liever op eigen tempo nog wat calorieën verbranden? Onze fitnesszaal is is uitgerust met de allerbeste toestellen onder kundige leiding van Hervé.

bottom of page