1/8

Even ontsnappen aan het hectische leven. Waar kan dat beter dan in de Ardennen? In Vayamundo Houffalize, gelegen in de uitgestrekte Ourthe-vallei, kom je helemaal tot rust. Heerlijk genieten, óf je zoekt net de actie op via onze avontuurlijke specials. Er is voor elk wat wils in de kindvriendelijkste club van de Ardennen! 

TitelsThemavakanties03.png
EEN DICHTBIJ VAKANTIE ZONDER ZORGEN ❤️
houffalize.png

 ALL-IN BUFFET - DRANKEN À VOLONTÉ  

EEN HEERLIJKE DICHTBIJ VAKANTIE ZONDER ZORGEN IN HET ❤️ VAN DE ARDENNEN

family summertime_edited.jpg

Bekijk hier het aanbod tijdens de schoolvakanties 2022

PromoPic_edited.jpg

Geniet het hele jaar door van een 20% korting* voor alle reserveringen van 5 nachten of meer in hotelformule in dezelfde accommodatie. *Kortingen worden automatisch verrekend door ons reserveringssysteem. De ACVBIE korting kan gecombineerd worden met maximaal 1 van de 2 kortingen. Deze kortingen zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen of acties.

Green Key 2022

Vayamundo Houffalize is de trotse bezitter van het Green Key - label, waarmee ze hun gasten een duurzaam verblijf garanderen. Wie groen wil verblijven ruilt daardoor meteen ook z'n EcoCheques in bij check-out aan de balie. Een weekendje Ardennen met je EcoCheques? We ontvangen je met open armen!

Edenred_edited.png
sodexo.png
Green-Key-logo_edited.jpg

— ONZE TROEVEN —

Ledenkorting_NL.jpg

Leden ACVBIE - ACV-CSC METEA reserveren via het contactcenter op het nummer +32(0)78 156 100. Hou steeds je lidnummer bij de hand voor een vlotte afhandeling van je reservatie.

gezinsbond_edited.jpg

Leden van de GezinsBond genieten 5% spaartegoed op logement en maaltijd bij een online reservatie. Bij aankomst  wordt het spaartegoed op de spaarkaart geplaatst. -voorwaarden-

fiets welkom.jpeg