1/6
EEN ARDENNEN VAKANTIE ZONDER ZORGEN ❤️
houffalize.png
Button_Promos.png

IN DE KIJKER >>>
 

Even ontsnappen aan het hectische leven. Waar kan dat beter dan in de Ardennen? In Vayamundo Houffalize, gelegen in de uitgestrekte Ourthe-vallei, kom je helemaal tot rust. Heerlijk genieten, óf je zoekt net de actie op via onze avontuurlijke specials. Er is voor elk wat wils in de kindvriendelijkste club van de Ardennen! 

 ALL-IN BUFFET - DRANKEN À VOLONTÉ  

Animatie_20190720_145855.jpg

 ALLE ANIMATIE-ACTIVITEITEN ZIJN AANGEBODEN ! 

EEN HEERLIJKE DICHTBIJ VAKANTIE ZONDER ZORGEN IN HET ❤️ VAN DE ARDENNEN

family summertime_edited.jpg

Bekijk hier het aanbod tijdens de schoolvakanties 2022

15%

 

bij reservatie en betaling van een voorschot (25%) vóór 31/01/2023 voor een verblijf tussen 30 juni en 31 augustus 2023 in hotelformule.

10%

 

bij reservatie en betaling van een voorschot (25%) vóór 28/02/2023 voor een verblijf tussen 30 juni en 31 augustus 2023 in hotelformule.

5%

 

bij reservatie en betaling van een voorschot (25%) vóór 31/03/2023 voor een verblijf tussen 30 juni en 31 augustus 2023 in hotelformule.

PromoPic_edited.jpg

EARLY BIRD VROEGBOEK 2023

Animatie_DeathRide (7).jpg

Geniet het hele jaar door van een 20% korting* voor alle reserveringen van 5 nachten of meer in hotelformule in dezelfde accommodatie. *Kortingen worden automatisch verrekend door ons reserveringssysteem. De ACVBIE korting kan gecombineerd worden met maximaal 1 van de 2 kortingen. Deze kortingen zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen of acties.

Green Key 2022

Vayamundo Houffalize is de trotse bezitter van het Green Key - label, waarmee ze hun gasten een duurzaam verblijf garanderen. Wie groen wil verblijven ruilt daardoor meteen ook z'n EcoCheques in bij check-out aan de balie. Een weekendje Ardennen met je EcoCheques? We ontvangen je met open armen!

Edenred_edited.png
sodexo.png
Green-Key-logo_edited.jpg
Ledenkorting_NL.jpg

Leden ACVBIE - ACV-CSC METEA reserveren via het contactcenter op het nummer +32(0)78 156 100. Hou steeds je lidnummer bij de hand voor een vlotte afhandeling van je reservatie.

gezinsbond_edited.jpg

Leden van de GezinsBond genieten 5% spaartegoed op logement en maaltijd bij een online reservatie. Bij aankomst  wordt het spaartegoed op de spaarkaart geplaatst. -voorwaarden-

fiets welkom.jpeg
Access-i_edited.png

Vayamundo is erkend door Access-i, de enige certificatie-instelling die door de autoriteiten in Franstalig België is erkend. Access-i biedt u de mogelijkheid om in één oogopslag de graad van toegankelijkheid van een gebouw, een plaats of een evenement te beoordelen in verhouding tot een specifieke behoefte.