top of page
houffalize animatie ado.jpg

BELEEF DE LEUKSTE PAASVAKANTIE MET HET HELE GEZIN IN DE ARDENNEN !

TOPPERS ›

-20%.png

VAKANTIECLUB MET KAMERS & FAMILIEKAMERS - GELEGEN DIEP IN DE ARDENNEN - BUFFETRESTAURANTS MET DRANKEN ALL-IN - LOUNGEBAR MET ZONNETERRAS - AVONTUURLIJKE ANIMATIE VOOR KINDEREN - ZWEMBAD MET GLIJBAAN - PANORAMISCHE WELLNESSRUIMTE - TOPLOCATIE VOOR WANDELAARS EN FIETSERS

*15% korting voor verblijven tussen 2 en 4 nachten

...tot 15 maart 2024. Bij een verblijf van 5 nachten of meer ontvang je 20% korting.
Geldig voor boekingen van 2 tot 4 nachten gemaakt tot 13 maart voor nachten van zondag tot en met donderdag - niet cumuleerbaar met andere kortingen/acties en enkel geldig indien geboekt via onze website of via het contactcenter.

 

Reserveren_shutterstock_1660546246_edited.jpg
KORTING

HET HELE JAAR DOOR ›

IN DE KIJKER ›

PromoPic_edited.jpg

10%

 

bij reservatie en betaling van een voorschot (25%) vóór 28/02/2024 voor een verblijf tussen 28 juni en 31 augustus 2024 in hotelformule.

5%

 

bij reservatie en betaling van een voorschot (25%) vóór 31/03/2024 voor een verblijf tussen 28 juni en 31 augustus 2024 in hotelformule.

EARLY BIRD VROEGBOEK

Geniet het hele jaar door van een EXTRA 20% korting* voor alle reserveringen van 5 nachten of meer in hotelformule in dezelfde accommodatie.

*Kortingen worden automatisch verrekend door ons reserveringssysteem. De ACVBIE korting kan gecombineerd worden met maximaal 1 van de 2 kortingen. Deze kortingen zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen of acties.

ONZE VAKANTIECLUB ›

deathride - vayamundo houffalize - 7_edited.jpg

 ALLE ANIMATIE-ACTIVITEITEN ZIJN AANGEBODEN ! 

DE LEUKSTE ALL-IN WANDEL- EN FIETSVAKANTIES IN HET ❤️ VAN DE ARDENNEN

logo PRW.png
fiets welkom.jpeg
Access-i_edited.png

Vayamundo is erkend door Access-i, de enige certificatie-instelling die door de autoriteiten in Franstalig België is erkend. Access-i biedt u de mogelijkheid om in één oogopslag de graad van toegankelijkheid van een gebouw, een plaats of een evenement te beoordelen in verhouding tot een specifieke behoefte.

bottom of page