top of page

VAYAMUNDO OOSTENDE
PRAKTISCHE INFO

Hoe kan ik reserveren?

Reserveer kosteloos online. Meteen de snelste én simpelste manier om een reservatie te maken. Je kan een prijssimulatie maken op onze boekingsmodule van élk type logement in élke periode. Je ziet meteen de beschikbaarheid en je doorloopt de verschillende opties alvorens tot betaling over te gaan.

Vayamundo_Oostende_edited.jpg

CHECK-IN en CHECK-OUT

De kamer of het appartement is steeds beschikbaar vanaf 16u00 en dient weer te worden vrijgegeven vóór 10u30. Je komt wat eerder naar Oostende? Geen probleem, je kan je bagage gerust en veilig plaatsen in de gratis bagageruimte tegenover de receptie.

edenred.jpg

MET JE ECOCHEQUES OP VAKANTIE

Ontdek de charme van een duurzame vakantie ! Wist je dat je je ecocheques kunt gebruiken voor een verblijf in onze clubs? Bij Vayamundo waarderen we de schoonheid van onze planeet en streven we ernaar om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Door je ecocheques te gebruiken, draagt je niet alleen bij aan een groenere wereld, maar ervaart je ook een unieke vakantie die zowel verrijkend als milieuvriendelijk is. Hoe gebruiken? Bel +32(0)78 156 100 voor meer info.

Mag mijn huisdier meekomen op vakantie?

Huisdieren worden niet toegelaten in de club. Assistentiehonden zijn uiteraard overal toegelaten.
 

Moet ik bedlinnen meebrengen?

Bedlinnen wordt voorzien op de kamers en de appartementen. Handdoeken dient u zelf mee te brengen indien u in een appartement verblijft. In de hotelkamers zijn er handdoeken voorzien.

Heeft mijn kamer of appartement automatisch zicht op zee?

Niet alle logementen hebben zeezicht. Dit wordt toegekend volgens beschikbaarheid. Er wordt hiervoor een toeslag aangerekend.

Betalingswijzen

In de club kan je gebruik maken van de volgende betaalmiddelen: Bancontact, Visa, Mastercard en contant geld. Ecocheques (Edenred/Pluxee/Monizze) worden geaccepteerd (enkel voor het verblijf).

​Kan ik met het openbaar vervoer komen?

Kom je met de trein, dan kan je aan het station van Oostende de kusttram nemen richting De Panne. De tram stopt bij ons voor de deur aan de halte ‘Mariakerke Duinenkerkje’.

Kunnen familieleden of vrienden nareizen?

Het gebeurt wel eens dat een kennis, de kinderen of vrienden even op bezoek komen tijdens je verblijf in Vayamundo Oostende. Voor personen die het gezelschap nareizen, vragen we een bijdrage van €5,00 per persoon, per nacht. Zo kunnen we samen zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen. Extra maaltijdtickets kunnen bij het onthaal aangekocht worden.

​Is er Parking voorzien aan de Club zelf?

• Onze ondergrondse parkeerplaatsen zijn beperkt dus reserveer alvast een plaats bij het boeken van je verblijf | +32(0)78 156 100. Ze zijn beschikbaar vanaf 14 uur de dag van aankomst en tot 14 uur de dag van vertrek. 

• € 7 per nacht (laagseizoen)

• € 14 per nacht (hoogseizoen) - (€ 15 vanaf 2024)
 

​Fietsen

Onze fietsenberging is gratis en enkel toegankelijk voor onze gasten.

Verhuur van fietsen op 1 km van de club.
 

​Roken

Onze vakantieclub is 100% rookvrij.
 

​Schoonmaak appartement

Het appartement dient bij vertrek opgepoetst te worden door de gast.
 

​Strandcabine

Strandcabine van juni tot september: € 35,00 per dag.
 

​Verblijfstaks

Verblijfstaksen per logement per nacht: € 5,00

 

Wasserette

Wasserette met wasmachine en droogkast (tegen betaling).

O Gezinbond
gezinsbond_edited.jpg

Leden van de GezinsBond genieten 5% spaartegoed op logement en ontbijt bij een online reservatie. Bij aankomst  wordt het spaartegoed op de spaarkaart geplaatst.

  • 5 % spaarkorting op je verblijf + ontbijt

  • De korting is enkel geldig bij rechtstreekse reservatie via de website.

  • De korting wordt aan het onthaal toegekend.

  • De korting is enkel geldig voor eigen gezinsleden en geldt enkel voor het logement waarin het lid en inwonende gezinsleden verblijven.

  • De korting is NIET cumuleerbaar met de bon uit het bonnenboekje of met kortingen van ACVBIE of andere organisaties.

  • De korting is NIET cumuleerbaar met vroegboekkortingen of andere commerciële acties, tenzij expliciet vermeld*.

bottom of page