FAQ_NL.png

— ANIMATIE EN SPORT —

Zon of minder zon: bij ons valt altijd iets te beleven. Ons animatieteam knutselen superleuke activiteiten - conform geldende covid-maatregelen - bij elkaar om zowel de kleintjes als de volwassenen een onvergetelijke en sportieve vakantie te bezorgen.

Het reuze indoorspeeldorp blijft voorlopig nog gesloten

Het animatieteam van Vayamundo Oostende staat dagelijks voor je klaar om je een veelzijdig programma aan te bieden. Ook ’s avonds is het fun geblazen voor jong en oud met onder meer Clown Rocky, Papa Chico, de kinderdisco, cinema Vayamundo, de live optredens en de bingo-avonden.

 

Het verlangen naar vakantie is al een deel van de pret: bekijk hieronder de animatiekalender voor jouw verblijfsperiode.

1/10

KNUTSELATELIER - GESLOTEN

In Vayamundo Oostende beschikken we over een heus knutselatelier! Een volledig ingerichte en uitgeruste zone op -1 waar je onder begeleiding van ons animatieteam naar hartelust kan knutselen en je creativiteit de vrij loop kan laten gaan.

 

De leuke thema's die afwisselen naargelang de tijd van het jaar zorgen ervoor dat je telkens met een passend knutselwerkje naar huis gaat.

Openingsuren knutselatelier vanaf 01/07/21:

elk weekend van 10u00 tot 12u00 en van 16u00 tot 20u00. Reserveren is noodzakelijk.

1/3

1/8

VAYAMUNDO SPEELDORP - GESLOTEN

Kleine en grotere kinderen amuseren zich kostelijk in ons reuzegroot indoor speeldorp. Na een heerlijk zwempartijtje is het tijd om het laatste restje energie nog op te offeren in het prachtige en veilige kluwen van tunnels en glijbaantjes.

 

Een namiddagje gezellig bijkletsen met vrienden of een verjaardagpartijtje? Er is Vayamundo genoeg voor iedereen!

Openingsuren speeldorp:

dagelijks van 09u30 tot 21u00 - reservatie aan de balie is noodzakelijk.

VAYAMUNDO FITNESS - GESLOTEN

In Vayamundo Oostende krijg je uitgebreid de gelegenheid om fit en gezond te blijven. In onze fitnessruimte raak je weer helemaal in shape dankzij onze nagelnieuwe toestellen.

Openingsuren fitness:

Dagelijks toegankelijk met je persoonlijke keycard.
 

Voorlopig enkel toegankelijk voor residenten. Max. 4 personen tegelijk toegelaten. Reservatie van  een tijdslot is noodzakelijk.

1/4