Picto_Oostende.png

— ANIMATIE EN SPORT —

Zon of minder zon: bij ons valt altijd iets te beleven. Ons animatieteam organiseert boeiende uitstappen, leuke strandspelen en coole activiteiten om zowel de kleintjes als de volwassenen een onvergetelijke en sportieve vakantie te bezorgen.

Vayamundo Houffalize is momenteel gesloten tot 03/01/21

Het animatieteam van Vayamundo Oostende staat dagelijks voor je klaar om je een veelzijdig programma aan te bieden. Ook ’s avonds is het fun geblazen voor jong en oud met onder meer Clown Rocky, Papa Chico, de kinderdisco, cinema Vayamundo, de live optredens en de bingo-avonden.

 

Het verlangen naar vakantie is al een deel van de pret: bekijk hieronder de animatiekalender voor jouw verblijfsperiode.

VAYAMUNDO KNUTSELATELIER

In Vayamundo Oostende beschikken we over een heus knutselatelier! Een volledig ingerichte en uitgeruste zone op -1 waar je onder begeleiding van ons animatieteam naar hartelust kan knutselen en je creativiteit de vrij loop kan laten gaan.

 

De leuke thema's die afwisselen naargelang de tijd van het jaar zorgen ervoor dat je telkens met een passend knutselwerkje naar huis gaat.

Openingsuren knutselatelier:

zaterdag en zondag van 09u30 tot 11u30

VAYAMUNDO SPEELDORP

Kleine en grotere kinderen amuseren zich kostelijk in ons reuzegroot indoor speeldorp. Na een heerlijk zwempartijtje is het tijd om het laatste restje energie nog op te offeren in het prachtige en veilige kluwen van tunnels en glijbaantjes.

 

Een namiddagje gezellig bijkletsen met vrienden of een verjaardagpartijtje? Er is Vayamundo genoeg voor iedereen!

Openingsuren speeldorp:

dagelijks van 09u30 tot 21u00

VAYAMUNDO FITNESS

In Vayamundo Oostende krijg je uitgebreid de gelegenheid om fit en gezond te blijven. In onze fitnessruimte raak je weer helemaal in shape dankzij onze nagelnieuwe toestellen.

 

Gratis voor alle residenten.

Openingsuren fitness:

Dagelijks toegankelijk met je persoonlijke keycard.

Ontdek alle to-do's en het toeristisch aanbod van de stad Oostende.
OostendeLogo.png

Je hebt een vraag of wenst telefonisch te reserveren? 

Bel +32 (0)78 156 100 of stuur een email naar contactcenter@vayamundo.eu

Het contactcenter team is dagelijks bereikbaar op:

  • maandag tot  zaterdag : van 09u00 tot 17u00

  • zondag : gesloten

VACA CV erkend als SO   |   Zeedijk 330   |   8400 Oostende   |   +32 78 156 100   |   Algemene voorwaarden   |   Privacy disclaimer

Laatste update: 20/01/21 - 14:19

Je hebt een technische vraag of je ondervindt problemen met deze website, stuur gerust een mailtje naar web@vayamundo.eu