top of page

VAYAMUNDO OOSTENDE
ANIMATIE & SPORT

VMO_CascoPhil.jpg

Zon of minder zon: bij ons valt altijd iets te beleven. Ons animatieteam knutselen superleuke activiteiten bij elkaar om zowel de kleintjes als de volwassenen een onvergetelijke en sportieve vakantie te bezorgen.

ANIMATIETEAM

Het animatieteam van Vayamundo Oostende staat dagelijks voor je klaar om je een veelzijdig programma aan te bieden. Ook ’s avonds is het fun geblazen voor jong en oud met onder meer Clown Rocky, Papa Chico, de kinderdisco, cinema Vayamundo, de live optredens en de bingo-avonden.

 

Het verlangen naar vakantie is al een deel van de pret: bekijk hieronder de animatiekalender voor jouw verblijfsperiode.

* enkel voor verblijvende gasten

KNUTSELATELIER

In Vayamundo Oostende beschikken we over een heus knutselatelier! Een volledig ingerichte en uitgeruste zone op -1 waar je onder begeleiding van ons animatieteam naar hartelust kan knutselen en je creativiteit de vrij loop kan laten gaan.

 

De leuke thema's die afwisselen naargelang de tijd van het jaar zorgen ervoor dat je telkens met een passend knutselwerkje naar huis gaat.

Openingsuren knutselatelier :

elk weekend van 10u00 tot 12u00.

Reserveren is noodzakelijk.

VAYAMUNDO SPEELDORP

Verblijvende kinderen amuseren zich kostelijk in het reuzegroot indoor speeldorp. Na een heerlijk zwempartijtje is het tijd om het laatste restje energie nog op te offeren in het prachtige en veilige kluwen van tunnels en glijbaantjes.

Openingsuren zie animatieprogramma in de club. Het speeldorp is enkel toegankelijk voor kinderen tussen 3 en 12 jaar die in onze club verblijven.​

VAYAMUNDO FITNESS

In Vayamundo Oostende krijg je uitgebreid de gelegenheid om fit en gezond te blijven. In onze fitnessruimte raak je weer helemaal in shape dankzij onze nagelnieuwe toestellen.

Openingsuren fitness:

De fitness is dagelijks toegankelijk. Een sleutelkaart dient te worden afgehaald bij het onthaal.

bottom of page