WINTER IN OOSTENDE

Niets leuker dan die heerlijke eindejaarsperiode : lekker warm ingeduffeld ontdek je de meest sfeervolle plekjes in de bruisende stad Oostende!

Kerstvakantie van vrijdag 24/12/2021 tot zondag 08/01/2023 | prijs vanaf € 70 pp/n in halfpension*

oostende kerstsfeer 4_edited.png

GENIET NU AL VAN 10% VROEGBOEKKORTING OP JE WINTERVERBLIJF

Wie minstens 60 dagen vóór aankomst boekt geniet van een mooie 10% Early Bird korting.  Zeer mooi meegenomen want nu is het moment om je kerstvakantie of decemberverblijf al vast te leggen! Ontdek de sfeervolste plekjes in Oostende met als hoogtepunt 'Sfeer in het Park' of laat je verleiden om met de kusttram de kerstsfeer op te snuiven in heel wat naburige kuststeden.

 

Inbegrepen in je verblijf

  • Toegang tot het zwembad

  • Sfeervol animatieprogramma voor alle leeftijden : familiequiz, bingo, kinderbingo, kindergrime, kidsdans, knutselatelier en nog veel meer

  • Vele indoor activiteiten zoals muurklimmen, boogschieten en lasershooting...

  • Diverse sporten met o.a. voetbal, basketbal, hockey, badminton, turnbal,…

  • Kindershows van oa Clown Rocky, Animix en een superleuke kinderdisco met DJ Arjoentje

  • Heel wat activiteiten staan in het teken van Kerst en we maken er een superleuk en sfeervol feest van !

GENIET VAN DE EINDEJAARSSFEER
OP JE EIGEN HOTELKAMER OF APPARTEMENT

In december is het smullen geblazen van de vele sfeervolle kerstplekjes in de Stad Oostende en omstreken. Ontdek ze allemaal; de tram stopt voor onze deur dus de auto kan gerust in de garage blijven. 's Avonds is het heerlijk nagenieten in onze Loungebars. Er even op uit in december of met het hele gezin naar zee tijdens de Kerstvakantie : Vayamundo is er voor jou!

delijn_edited.png

SPECIALE ACTIE : van 01/01 tot 06/01/23 geven we bij elk verblijf vanaf 2 nachten een 10-rittenkaart van De Lijn cadeau! Ontdek de leukste kerstmarktjes van De Panne tot Knokke met als thuisbasis Vayamundo Oostende! Ho Ho Hooooo!

*prijs berekend op basis van een midweek verblijf (4 nachten, 5 dagen) voor 4 personen op een 1-slaapkamer appartement comfort met stadzicht.

Supplementen superior / zeezicht van toepassing.

 VAYAMUNDO OOSTENDE is gesloten van 07/01 t.e.m. 12/01/23 

 VAYAMUNDO HOUFFALIZE is gesloten van 08/01 t.e.m. 19/01/23