top of page

KERSTVAKANTIE

van vrijdag 22/12/23 tot zondag 07/01/2024  

Lichttunnel_edited.jpg

BELEEF EEN SFEERVOLLE KERST MET HET HELE GEZIN IN OOSTENDE

Ontdek de sfeervolste plekjes in Oostende met als hoogtepunt 'Sfeer in het Park' of laat je verleiden om met de kusttram de kerstsfeer op te snuiven in heel wat naburige kuststeden.

Inbegrepen in je verblijf

  • Toegang tot het zwembad

  • Sfeervol animatieprogramma voor alle leeftijden : familiequiz, bingo, kinderbingo, kindergrime, knutselatelier en nog veel meer

  • Muurklimmen (6-12jr), boogschieten (+7jr) en lasershooting (6-12jr)
    Diverse sporten met o.a. voetbal, basketbal, hockey, badminton, …

  •  met Clown Rocky op maandag en Arjoentje's Crazy Disco Show  op donderdag 

  • Heel wat activiteiten staan in het teken van Kerst en we maken er een superleuk en sfeervol feest van!

GENIET VAN DE EINDEJAARSSFEER
OP JE EIGEN HOTELKAMER OF APPARTEMENT

In december is het smullen geblazen van de vele sfeervolle kerstplekjes in de Stad Oostende en omstreken. Ontdek ze allemaal; de tram stopt voor onze deur dus de auto kan gerust in de garage blijven. 's Avonds is het heerlijk nagenieten in onze Loungebars. Er even op uit in december of met het hele gezin naar zee tijdens de Kerstvakantie : Vayamundo is er voor jou!

Kerstvakantie02_O.png

KNOTSGEKKE ANIMATIE IN HUIS!

CLOWN ROCKY SHOW
ELKE DINSDAG

Met zijn kleurrijke optredens en hartverwarmende humor is Clown Rocky een gevestigde waarde geworden binnen onze vakantieclub.

Clown Rocky's shows zitten vol met magie, lachwekkende momenten en interactieve spelletjes die niet alleen de kinderen, maar de hele familie betoveren. Zijn aanwezigheid garandeert een extra dosis plezier en vreugde, waardoor elk verblijf bij Vayamundo nog memorabeler wordt.

KNUTSELATELIER
ELKE DAG IN HET ANIMATIELOKAAL

Elke ochtend van 9u30 tot 12u00 kunnen de kinderen in het knutselatelier hun creativiteit de vrije loop laten. Onder begeleiding van het animatieteam maken ze de leukste knutselwerkjes, telkens met een ander thema dat past bij de tijd van het jaar.

Knutselen is een leuke manier om te ontspannen en te focussen op het creatieve proces. Kinderen leren nieuwe technieken, kleuren en materialen kennen. En ze zijn trots op wat ze zelf gemaakt hebben!

ARJOENTJES CRAZY DISCO SHOW
ELKE DONDERDAG

Elke donderdagavond transformeert Vayamundo Oostende in een bruisende dansvloer voor de jongste gasten met Arjoentje's Crazy Disco Show. Deze energieke disco-avond staat garant voor ongeëvenaarde ambiance, waarbij kinderen van alle leeftijden worden uitgenodigd om de beentjes los te gooien op de laatste hits en tijdloze klassiekers. Onder de flitsende discolichten en de aanstekelijke muziek van DJ Arjoentje ontstaat er een feestelijke sfeer!

REUZENSPEELDORP
BALLENBAD

Een avontuurlijke speelomgeving voor de kleinsten waar ze koning en koningin zijn!

Het reuzenspeeldorp is een gigantische speelstructuur met glijbanen, tunnels, klimwanden en meer. Kinderen kunnen hier urenlang spelen en hun fantasie de vrije loop laten.

In het ballenbad kunnen de kleintjes zich naar hartenlust uitleven. Ze kunnen duiken, springen en spelen met de duizenden ballen.

MUURKLIMMEN
ELKE DAG IN DE SPORTHAL

Onder het waakzame oog van animator Hans, ontdekken kinderen op de klimmuur hun verborgen krachten. Met zijn begeleiding leren ze hun grenzen te verleggen, hun motoriek te finetunen en het belang van samenwerken te begrijpen.

 

Klimmen wordt zo een spannende mix van sport, avontuur en plezier, waarbij elke uitdaging een kans is om te groeien en te schitteren. Superleuke activiteit voor de kids!

BILJARTZAAL

Een leuk partijtje biljarten met ouders of grootouders of met de vriendjes is altijd een tof moment.

De winnaar trakteert op een ijsje in de bar met zicht op zee!

bottom of page