top of page

KROKUSVAKANTIE

van vrijdag 09/02 tot zondag 18/02/24

krokusvakantie_edited.jpg

De eerste lentestraaltjes beloven veel goeds!

De aanstormende lente barst meteen van de energie door de eerste lentestraaltjes! Strand, zee, de talloze animatie activiteiten, zwembad en lekker eten zijn de grote troeven voor een vakantie in onze all-in club. De zilte en gezonde zeelucht zal het hele gezin bekoren en er is meer dan genoeg Vayamundo voor iedereen tijdens deze toffe vakantie in de kindvriendelijkste club van de Belgische kust.

Inbegrepen

  • Toegang tot het zwembad

  • Gevarieerd animatieprogramma voor alle leeftijden : familiequiz, bingo, kinderbingo, kindergrime, kidsdans, knutselatelier 

  • Muurklimmen, boogschieten en lasershooting

  • Diverse sporten o.a. voetbal, basketbal, hockey, badminton, turnbal,…

  • Kindershows met Clown Rocky op dinsdag en Arjoentje's Crazy Disco Show  op donderdag 

  • Springkasteel - maak je eigen vlieger - 'Springtij' activiteiten
     

  • Voor de ouders : strand, duinen en zee - shopping - digitale wandelingen (met inspiratie rond verhogen van veerkracht)

  • Diverse musea - Astropolis

Lego_front_edited.jpg

← LEGOMASTERS

Leer de kneepjes van het Lego® vak met Giovanni! Bouwmeester en Lego®Masters finalist Giovanni brengt zijn dozen Lego® mee naar Vayamundo Oostende en geeft mééégatoffe workshops voor kinderen tussen 6 en 12 jaar en hun ouders of grootouders.

Anim03_O_edited.jpg

← KLIMMERS

De week voor het krokusverlof ondergaat onze klimmuur een ware transformatie! Graffiti-artieste Yasja Ligtelijn steekt onze wand in een nieuw, hip jasje en de klimwandspecialisten voorzien nieuwe grepen en een superleuk klimparcours!

TRASH BINGO→

Samen met Propere Strandlopers gaan we op zoek naar afval op het strand. Wij zorgen voor opruimmateriaal zodat jij op zoek kan naar de spullen die op je kaart te vinden zijn. Verzamel drie dingen in rechte lijn op je bingokaart en ontvang een leuk geschenkje.

trash bingo_edited.jpg

CARNAVAL 

Tijdens de krokusvakantie wordt ons animatie aanbod doorspekt door de carnavalsvibes! We toveren het gezichtje van je kleine spruit in een stoere piraat of mooie prinses en vieren de leukste carnavalsfeestjes!

shutterstock_1297100113_edited.jpg

VAYAMUNDO BOOMPLANTDAG

In februari gaan we voor de zesde keer op rij ons stadsrandbos verder aanplanten tijdens een heuse boomplantdag

Boomplantdag_edited.jpg
logo buitengoed.png

Zin om mee te helpen? Kom met het hele gezin op - nog niet bekend- naar onze plantplaats langs de Grintweg en plant je eigen boom. De stad Oostende zorgt voor schoppen en een warm drankje, wij voorzien een leuk geschenkje voor elke deelnemer! Tot dan?
 

Tip: zorg voor waterdichte laarzen.

Datum en uur nog niet bekend |

Grintweg 120, 8400 Oostende

bottom of page