top of page

BEAUFORT 2024 ARRANGEMENT

Wie een verblijf boekt van minimum 2 nachten met aankomst op zondag tussen 14/4 en 16/6/24 ontvangt een Beaufort bezoekersgids en een 10-beurtentramkaart.

Vink de optie 'Beaufort' aan tijdens het reservatieproces'

beaufort01.jpg

Ontdek 18 kunstwerken langs de Vlaamse kust tijdens de achtste editie van Triënnale Beaufort.

 

Tot en met 3 november 2024 komt Triënnale Beaufort terug naar zee. Geniet tijdens de achtste editie van Beaufort opnieuw gedurende zes maanden van opvallende en memorabele kunstwerken verspreid over de 67 kilometer lange Belgische Kust.

"Beaufort24 vertrekt vanuit het idee van een vanzelfsprekende verbondenheid: 'Fabric of Life' fungeert als een uitgangspunt, een rode draad, een vlechtwerk van verschillende lijnen en vezels, richtingen en patronen. Tegelijkertijd biedt deze metafoor van een weefsel een kans om een aantal aspecten van de huidige werkelijkheid te doorgronden, de gedeelde publieke ruimte in onze nabije omgeving opnieuw onder ogen te zien en te koppelen aan vele mogelijke werelden, voorspellingen en verlangens" - Els Wuyts, curator.

AANGEBODEN BEZOEKERSGIDS EN
10-RITTENKAART VAN DE LIJN

Geldig voor verblijven van minimum 2 nachten met aankomst op zondag tussen 14/04 en 16/06/24. Je ontvangt een Beaufort bezoekersgids en een 10-beurtentramkaart.

Met de aangeboden bezoekersgids en de gratis 10-beurtenkaart kan je met de tram de nieuwe en oude werken bezoeken.

Enkel geldig voor online reservaties op onze website, mail via contactcenter@vayamundo.eu en via telefoon naar 078/165100. Vermeld bij boeking dat u wenst te genieten van het Beaufort24 arrangement.

 

bottom of page