top of page

PAASVAKANTIE

van vrijdag 31/03 tot zondag 16/04/2023 

pasen_edited.jpg

Fun, zee, strand en... chocolade-eitjes!

De lente volop aan de gang, opgewekte gezichten, vakantiesfeer en de geur van lekkere chocolade, dat kan alleen maar Pasen betekenen. Ons animatieteam draait op volle toeren om elk kind een onvergetelijke belevenis te bezorgen, terwijl de rest van het gezin zich heerlijk kan ontspannen.

Inbegrepen

  • Toegang tot het zwembad

  • Gevarieerd animatieprogramma voor alle leeftijden : familiequiz, bingo, kinderbingo, kindergrime, kidsdans, knutselatelier

  • Muurklimmen, boogschieten en lasershooting

Meeuw_shutterstock_359220749.png

GENIET VAN 10% EARLY BIRD KORTING* BIJ RESERVATIE TOT 60 DAGEN VÓÓR AANKOMST VOOR EEN VERBLIJF IN VAYAMUNDO OOSTENDE!

*korting geldig bij reservatie en betaling van 25% voorschot tot 60 dagen vóór aankomst. De korting wordt automatisch verrekend in het reservatiesysteem.

Clown Rocky.jpg

← CLOWN ROCKY

Clown Rocky is een gevestigde waarde in Vayamundo. Op dinsdag 04 en 11 april weet Clown Rocky de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Arjoentje disco show_edited_edited.jpg

← CRAZY DISCO SHOW

Op  donderdag 06 en 13 april  slaan de jongsten de beentjes los met Arjoentje's Crazy Disco Show. Ambiance verzekerd!

TRASH BINGO→

Samen met Propere Strandlopers gaan we op zoek naar afval op het strand. Wij zorgen voor opruimmateriaal zodat jij op zoek kan naar de spullen die op je kaart te vinden zijn. Verzamel drie dingen in rechte lijn op je bingokaart en ontvang een leuk geschenkje.

trash bingo_edited.jpg

PAASEITJES RAPEN 

Op Paaszondag verwelkomen we de Paashaas die voor ons lekkere eitjes verstopt heeft. Knutsel alvast een leuk versierd Paasmandje!

paaseiraap_edited.jpg
bottom of page