2021

PAASVAKANTIE

van vrijdag 02/04 tot zondag 18/04

PasenThemaOOS_WebsiteHeader.jpg

FEEL THE EASTERVIBES !

Met onze 'Easter Vibes' hebben wij een bunnygewoon aanbod voor je waar je niet kan aan weerstaan! De paashaas komt naar Oostende met een pakketje happiness aan een uiterst voordelige prijs! Het strand in onze 'voortuin' is een oase van rust en kalmte en de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke wandeling of fietstocht.

Omwille van de veiligheidsmaatregelen voor de horeca, die wij ten volste respecteren, kunnen we je helaas geen maaltijden in het restaurant aanbieden. Maar geen paniek!
 

  • Om je dag goed te starten bieden wij je elke ochtend een 'Café & Croissant' pakketje in take away aan. Zomaar, helemaal gratis. Zo hoef je niet naar de bakker, maar geniet je meteen van een lekker mini-ontbijtje op je kamer of appartement.
     

  • 's Avonds bieden we ook je de mogelijkheid om een lekker take away gerecht te bestellen uit de kleine kaart van onze brasserie Den Ensor. Super makkelijk toch? Je kan deze kaart  HIER  even bekijken. Ook tijdens de Paasvakantie bieden we een gevarieerd aanbod "take away".
     

  • Vergeet zeker je zwemspullen niet, want mits reservatie aan de receptie kan je lekker een baantje trekken in het zwembad.Let op : door de covid-maatregelen zijn de plaatsen beperkt dus er is geen garantie op beschikbaarheid.

Je verblijft reeds in een hotelkamer vanaf € 79 per kamer/per nacht.

Paasvakantie02.png